Breaking News

Új videó az Énekesmadarak ​és kígyók balladája film kapcsán!



Ha esetleg valaki lemaradt volna a hírekről:  a Hunger Games előzményfilm, az Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 17-én érkezik a mozikba!

A film főszereplői Tom Blyth (Robin Hood, Az aranykor) és Rachel Zegler (West Side Story) lesznek, a további szereplők között pedig egyaránt találunk kevésbé ismert és ismert színészeket, például ott van a szereplőgárdában Peter Dinklage és Viola Harris is. 

A rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta.

Egy előzetest már kaptunk hozzá, és most érkezett egy újabb videó.



Előzetesnek nem nevezhető, viszont az látszik, hogy ahogyan az eredeti trilógia kapcsán, úgy most is felveszik a fonalat a panemi propangagépezet kapcsán.

Ezúttal az Akadémia toborzóvideóját osztották meg, kíváncsi vagyok, mi lesz még.

Íme a videó:




Bejegyzésajánló





A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.


Nincsenek megjegyzések