Breaking News

Újabb jelenetfotókat kaptunk a Vörös, fehér és királykék adaptációból!


A Vörös, fehér és királykék adaptációja készül már egy ideje, a két főszerepben Taylor Zakhar Perez és Nicholas Galitzine lesz majd látható. Rajtuk kívül szerepelni fog még a filmben például Uma Thurman is!A film augusztus 11-én, azaz jövő héten végre érkezik a Prime-ra!

Most újabb jelenetfotókat kaptunk, a visszaszámlálás részeként:

Bejegyzésajánló


Ráadásul olyan cégeket licitált túl az Amazon, mint a Paramount és a Warner Bros.

A rendezőt Matthew López személyében találták meg. Az ő neve szerintem nekünk nem hangzik túl ismerősen, amit viszont tudni érdemes róla, hogy az első latin-amerikai drámaíró, aki elnyerte a legjobb drámáért járó Tony-díjat, filmrendezőként pedig ez lesz a debütálása. Ilyen életrajzzal talán nem hangzik rosszul, hogy López belenyúlt kicsit a forgatókönyvbe is.


A könyv fülszövege:

Mi történik, ha egymásba szeret
az amerikai elnök fia és a walesi herceg?
Mikor édesanyját megválasztják az Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz, amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiatalokhoz szóló színarany a marketingcsapat kezében.

Csak egyetlen gond van vele: ellenséges érzelmei egy valódi herceggel, Henryvel szemben az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe kerül egy fénykép Alex és Henry botrányos összecsapásáról a walesi trónörökös esküvőjén, ez már az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.

A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ám ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt ők ketten valaha várták volna. Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot?

Két nemzetközi celeb élete testközelből,
és a megkerülhetetlen kérdés: vállaljuk-e magunkat?


Nincsenek megjegyzések