Breaking News

Így szól majd a Hanging Tree a Hunger Games spin-off Énekesmadarak és kígyók balladája filmben


Ha esetleg valaki lemaradt volna a hírekről:  a Hunger Games előzményfilm, az Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 17-én érkezik a mozikba!

A film főszereplői Tom Blyth (Robin Hood, Az aranykor) és Rachel Zegler (West Side Story) lesznek, a további szereplők között pedig egyaránt találunk kevésbé ismert és ismert színészeket, például ott van a szereplőgárdában Peter Dinklage és Viola Harris is. 

A rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta.

Egy előzetest már kaptunk hozzá, ő az:Ezúttal egy részletet kaptunk a Hanging Tree új változatából!
Aki olvasta a könyvet, az tudhatja, hogyan jelenik meg a dal ebben a történetben (legalábbis a könyv változatban), mindenesetre akárhogy is, magát a dallamot már mindenki ismerheti az eredeti filmekből. Akkor Jennifer Lawrence énekelte, de most, az előzménytörténetben értelemszerűen nem ő fogja.

A teljes verziót még nem kaptuk meg, de egy kis ízelítőt már hallhatunk:

Bejegyzésajánló

A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.


Nincsenek megjegyzések