Breaking News

Új videó érkezett az Énekesmadarak és kígyók balladája filmhez - már Olivia Rodrigo új dalával a háttérben!
Az Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 17-én érkezik a mozikba.

Ez már nagyon közeli időpont, így nem csoda, hogy kezdenek megszaporodni a tartalmak a film kapcsán. Ráadásul a színészek is felmentést kaptak a színészsztrájk hatálya alól ennek a filmnek a kapcsán, így részt vehetnek a promócióban.

Ezúttal egy új videót kaptunk, aminek a háttérzenéje már Olivia Rodrigo kifejezetten a filmhez íródott új dala, a Can't Catch Me Now.


A film főszereplői Tom Blyth (Robin Hood, Az aranykor) és az előbb említett Rachel Zegler (West Side Story) lesznek, a további szereplők között pedig egyaránt találunk kevésbé ismert és ismert színészeket, például ott van a szereplőgárdában Peter Dinklage és Viola Harris is. 

A rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta.

A most kapott videó:

Bejegyzésajánló

A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.


Nincsenek megjegyzések