Breaking News

Most akkor elkaszálták a Tüskék és rózsák udvara sorozatot vagy nem?!
Tegnap bombaként robbant a hír, hogy nem készül el a Tüskék és rózsák udvara sorozat, és más sem veszi át. Aztán a TV Line cikke után megjelentek helyesbítések.

A TVLine arról értesült, hogy elkaszálták a Tüskék és rózsák udvara sorozatot a Hulunál. 

Aztán a Varietyn megjelent egy helyesbítés. Eszerint a projekt gyakorlatilag még mindig fejlesztés alatt státuszban van, de az igaz, hogy jelenleg nem dolgoznak rajta aktívan, és a helyzete eléggé bizonytalan. 

Az Entertainment Weekly egy fokkal optimistább ennél, ők a cikkükben mindenkit megnyugtatnak, hogy projekt még mindig fejlesztés alatt státuszban van, és nem mennek tovább az elemzésben úgy, mint a Variety.

Ami biztos, hogy Craig Erwich, a Disney Television Group elnöke február 10-én a Television Critics Association téli press tourján úgy fogalmazott: "Ez a show fejlesztés alatt áll egy ideje, de ma nem tudok új hírekkel szolgálni." ForrásA sorozat hírét még 2021 márciusában jelentették be, azzal, hogy az Outlanderért is felelős Ron Moore és Sarah J. Maas együtt dolgoznak majd a sorozaton. 2022 augusztusában kijött egy hosszabb interjú Sarah J. Maas-szal, abban megszólalt a sorozat munkálatai kapcsán is - eszerint aktívan dolgoztak a sorozaton, és már eljutott odáig, hogy ne Mr. Moore-nak hívja a Ron Moore-t. Azóta jobbára csend volt a sorozat háza táján.

1 megjegyzés:

  1. Van egy sanda gyanúm, hogy ezt is sokáig tologatják majd, mint a Wheel Of Time sorozat előszereplős változatát, és végül lepattintják egy kisebb vagy addig ismeretlen produkciós társaságnak, hogy majd kinyomják bérbe valamelyik nagy streemingen.

    VálaszTörlés