Breaking News

Most akkor elkaszálták a Tüskék és rózsák udvara sorozatot vagy nem?!
Tegnap bombaként robbant a hír, hogy nem készül el a Tüskék és rózsák udvara sorozat, és más sem veszi át. Aztán a TV Line cikke után megjelentek helyesbítések.

A TVLine arról értesült, hogy elkaszálták a Tüskék és rózsák udvara sorozatot a Hulunál. 

Aztán a Varietyn megjelent egy helyesbítés. Eszerint a projekt gyakorlatilag még mindig fejlesztés alatt státuszban van, de az igaz, hogy jelenleg nem dolgoznak rajta aktívan, és a helyzete eléggé bizonytalan. 

Az Entertainment Weekly egy fokkal optimistább ennél, ők a cikkükben mindenkit megnyugtatnak, hogy projekt még mindig fejlesztés alatt státuszban van, és nem mennek tovább az elemzésben úgy, mint a Variety.

Ami biztos, hogy Craig Erwich, a Disney Television Group elnöke február 10-én a Television Critics Association téli press tourján úgy fogalmazott: "Ez a show fejlesztés alatt áll egy ideje, de ma nem tudok új hírekkel szolgálni." ForrásA sorozat hírét még 2021 márciusában jelentették be, azzal, hogy az Outlanderért is felelős Ron Moore és Sarah J. Maas együtt dolgoznak majd a sorozaton. 2022 augusztusában kijött egy hosszabb interjú Sarah J. Maas-szal, abban megszólalt a sorozat munkálatai kapcsán is - eszerint aktívan dolgoztak a sorozaton, és már eljutott odáig, hogy ne Mr. Moore-nak hívja a Ron Moore-t. Azóta jobbára csend volt a sorozat háza táján.

2 megjegyzés:

  1. Van egy sanda gyanúm, hogy ezt is sokáig tologatják majd, mint a Wheel Of Time sorozat előszereplős változatát, és végül lepattintják egy kisebb vagy addig ismeretlen produkciós társaságnak, hogy majd kinyomják bérbe valamelyik nagy streemingen.

    VálaszTörlés
  2. Hello, a nevem Nira. Évekig voltam kapcsolatban Andersonnal, de szakított velem. Mindent megpróbáltam, hogy visszaszerezzem, de hiábavaló volt. Nagyon szerettem volna visszakapni az iránta érzett szerelmem miatt. Mindennel könyörögtem neki, ígértem, de nem volt hajlandó. Elmagyaráztam a problémámat a barátomnak, ő pedig azt javasolta, hogy vegyem fel a kapcsolatot egy varázslóval, aki segíthet elvarázsolni, hogy visszahozzam. Bár soha nem hittem a varázslatokban, nem volt más választásom, mint kipróbálni. Ezért e-mailt küldtem a varázslónak, aki biztosított, hogy három napon belül minden rendben lesz, és az exem visszajön hozzám. Meglepő módon ez a második napon, 16 óra körül történt. Az exem felhívott, bocsánatot kért mindenért, és azt mondta, hogy szeretne visszakapni, mert nagyon szeret. Nagyon boldog voltam, és visszamentem hozzá. Újra boldogan kezdtünk együtt élni. Megígértem mindenkinek, akit ismerek, akinek kapcsolati problémái vannak, hogy az egyetlen igaz és erőteljes varázslóhoz fordulok, aki segített a problémámon. Ha szüksége van a segítségére, írjon neki e-mailt a babawalewiseman01@gmail.com címre. Különféle varázslatokat kínál, beleértve a szerelmi varázslatokat, az elveszett szerelmi varázslatokat, a válási varázslatokat, a házassági varázslatokat, a kötési varázslatokat, a megtörő varázslatokat, a szeretett személy száműzését a múltból, az előléptetési varázslatokat, az elégedettségi varázslatokat, valamint gyógymódot bármilyen betegségre, amelyben szenved. Forduljon hozzá, hogy tartós megoldást találjon bármilyen problémájára. via babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551 Viber +2348136951551

    VálaszTörlés