Breaking News

Egy boszorkány és egy nyomozó együtt ered egy sorozatgyilkos nyomába a viktoriánus Angliában!

Luanne G. Smith neve már itthon sem ismeretlen, a Könyvmolyképzőnél már megjelent A szőlő boszorkánya sorozata első két könyve.

Ezúttal egy új történet indul el a következő várható könyvében, hiszen a The Raven Spell - A hollóvarázs a Bűbájármány sorozat első könyve.

Mutatom a borítót:





Fülszöveg:

Miután egy támadásban csaknem végzetes fejsérülést szenved, Ian Cameron magánnyomozóra eszméletlenül bukkannak rá London iszapos folyópartján. A zsebében többek között egy mestervarázsló
véráztatta névjegykártyáját és egy mágikus zsebórát találnak.

Az elveszett emlékeit kutatva, Ian a ködös múltú Edwina és Mary Blackwood boszorkánynővérektől követel választ. De ahogy a titkaikra lassan fény derül, hátborzongató rejtély tör felszínre London árnyékban megbúvó, sötét utcái mélyén...

Ian olyan kalandra vállalkozik Edwinával, ami a folyóparttól az East End egyik zenés mulatójáig, onnan pedig egy boszorkányoknak fenntartott menedékházba vezet A napvilágra kerülő nyomok összekapcsolnak egy kegyetlen gyilkosságsorozatot, egy eltűnt személyt és egy vérfagyasztó gyanút, ami eltépheti a testvérek közti köteléket.

Közeledik a nyomozás vége – vajon Ian és Edwina lesz a következő áldozat?

Páratlanul egyedi, varázslatos történelmi krimi.

Nincsenek megjegyzések