Breaking News

Újabb videó érkezett az Outlander utolsó évadának forgatásáról - visszatér egy rég látott páros a sorozatba!
Bár a 7. évad második felére még várni kell, és épp a héten kaptunk hozzá fotókat, közben már elkezdtek dolgozni az Outlander 8. évadán is. 

Kis emlékeztető: ez különösen fontos évad lesz, ugyanis ez lesz a nagy finálé, a 8. évad végén lezárul a sorozat. Erről itt írtam részletesebben! Azt is tudjuk az évadról, hogy Caitriona Balfe rendezőként is debütál majd.

Az új évad forgatása el is kezdődött, Caitriona Balfe és Sam Heughan videóban jelentkezett be, hogy megosszák a hírt a rajongókkal. A videóból is érezni, hogy a záráshoz közelítünk, ugyanis a megszokott humor mellett egy jó adag nosztalgiát is érezhetünk benne, ahogyan visszatekintenek a sorozat eddigi útjára és arra, honnan indultak. Valószínűleg még sok ilyet kapunk majd, míg eljutunk a tényleges fináléhoz.


A múltkor kaptunk egy videót, amiben kicsit körbevezettek minket a forgatás elején a főszereplők, most pedig egy újabb érkezett, amiben örömhírt osztanak meg a rajongókkal: Lauren Lyle és César Domboy egy kis kihagyás után végre megint szerepelni fognak, vagyis visszatér Fergus és Marsali!


Íme a videó:

Nincsenek megjegyzések