Breaking News

Új videó érkezett az Óz-feldolgozás Wickedhez!




Az Óz, a csodák csodája számtalan feldolgozást látott már az évek során, most pedig úton van egy újabb.

A Wicked című filmben az ugyanezen a címen ismert musicalt vitték vászonra, brutális szereplőgárdával. Sorolom őket: Cynthia Erivo, Ariana Grande, Jeff Goldblum, Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James és Keala Settle.

Egy előzetest már kaptunk hozzá korábban, most pedig egy több mint két perces videó érkezett, amiben kulissszák mögötti felvételeket is láthatunk, megszólalnak az alkotók és a színészek, illetve a filmből is van egy-egy villanás.

A magyar mozikban november 27-én debütál a film.



A hivatalos leírás:

A WICKED két évtizede az egyik legkedveltebb, legmegbízhatóbb színpadi musical, és most elkezdi régóta várt útját nagyszabású filmélményként a mozivásznon. 
 A WICKED az Óz boszorkányainak nem ismert története, melyben az Emmy-, Grammy- és Tony-díjas Cynthia Erivo (Harriet - Szabadság vagy halál, a broadway-i Bíborszín) alakítja Elphabát, a szokatlan zöld bőrszíne miatt félreértett fiatal nőt, akinek még fel kell fedeznie az igazi erejét, és a Grammy-díjas, sokszoros platinalemezes szupersztár Ariana Grande alakítja Glindát, a kiváltságokban és ambícióban dúskáló népszerű fiatal nőt, akinek még fel kell fedeznie az igazi szívét és lelkét.
 Ők ketten a Shiz Egyetem diákjaiként találkoznak Óz csodaországában, és váratlan, de mély barátság szövődik köztük. Miután találkoznak Ózzal, a nagy varázslóval, a barátságuk válaszúthoz ér, és életük külön utakon folytatódik. Glinda rendíthetetlenül áhítozik a népszerűségre, ezért enged a hatalom csábításának, miközben Elphaba eltökélten hű akar maradni önmagához és a körülötte lévőkhöz, és ez váratlan és meglepő következményekkel jár a jövőjére nézve. Különleges kalandjaik során végül beteljesedik a sorsuk, belőlük lesz az északi jó boszorkány és a gonosz nyugati boszorkány Óz birodalmában. 
 A szereplők közt van még az Oscar-díjas Michelle Yeoh; Jonathan Bailey (Bridgerton, Útitársak); a Tony-jelölt Ethan Slater (a broadway-i SpongyaBob Kockanadrág, Fosse/Verdon); Marissa Bode, akinek ez az első mozifilmje, és a popkulturális ikon Jeff Goldblum, mint a legendás Óz, a nagy varázsló.
 A filmet az elismert filmes, Jon M. Chu (Kőgazdag ázsiaiak, In the Heights - New York peremén) rendezte, és a tervek szerint a film második része 2025 novemberében érkezik a mozikba.
 A film producerei Marc Platt (Kaliforniai álom, A kis hableány), akinek a filmjei, tévéműsorai és színházi produkciói összesen 46 Oscar-, 58 Emmy- és 36 Tony-jelölést gyűjtöttek be; valamint a többszörös Tony-díjas David Stone (Kimberly Akimbo, Next to Normal), akivel Platt a WICKED nagysikerű színpadi változatát is készítette. A vezető producerek David Nicksay, Stephen Schwartz és Jared LeBoff.



Az új videó:

Nincsenek megjegyzések