Breaking News

Videó Vasárnap


Sziasztok!

A Videó Vasárnapban ezúttal három aktuális videót hoztam, mert én mindhárom videót imádtam, és itt a helyük az oldalon.



The Giver előzetes




Ezzel az előzetessel nagyon érdekes a kapcsolatom, ugyanis már hónapok óta tudom, hogy érkezik a film, de valahogy nem hozott lázba. Ez az a könyv, amiről semmit sem tudtam, sejtelmem sem volt, hogy disztópia. Lois Lowry nevével gyakran találkoztam még általános iskolás koromban, mert mindenki összekeverte Louis Sacharral (akinek a könyveit imádtam), mivel a nevük is hasonló volt, a könyveik kiadása is. De pont azért valahogy mindig elkerültem. Pedig számtalanszor találkoztam már a könyvtárban Az emlékek őrével.
Mindenesetre miután megnéztem az előzetest, rögtön rám jött a késztetés, hogy elinduljak a könyvtárba és lecsapjak arra a példányra, mit már annyiszor láttam. Biztosan elolvasom, és most már ezt a filmet is gőzerővel várom. A történet jónak tűnik, a szereposztás pedig elképesztően jó.


The Maze Runner előzetes




A The Maze Runnernél pont fordítva volt. Még Az éhezők viadala olvasása után keresgéltem disztópiákat (ez még a nagy láz előtt volt, akkor még épp csak a szereposztás zajlott a Hunger Gameshez), és rátaláltam erre a könyvre. Elolvastam, miről szól, de aztán végül nem álltam neki. És valahogy azóta se, pedig a magyar megjelenés óta már eltelt jó sok idő. Közben kiderült, hogy jön a film, a szereposztás is, és nagyon vártam a filmet, és olvasni is akartam, de még mindig nem tettem. De már megvettem a könyvet, szóval csak idő kérdése! A filmet pedig változatlanul nagyon várom.


Csillagainkban a hiba videó - A mi kis végtelenünk
(Erre készítettem feliratot, ne felejtsétek el bekapcsolni!)



Ez nem kimondottan előzetes, de vannak benne új jelenetek a filmből.
És akkor ez így a végére az az adaptáció, aminél elmondhatom: olvastam a könyvet! És imádtam is, úgyhogy  izgatottan várom a filmet, és remélem, hogy olyan jó lesz, mint a könyv. De ha már feleolyan jó lesz, akkor is szeretni fogom.


Divergent klip

És akkor a végére hozzak valami olyat is pluszban, amit a Facebook oldalon még nem osztottam meg! Egy új részlet A beavatott filmből, amiről közben már a véleményem is megírtam.

Nincsenek megjegyzések