Breaking News

Húsvéti tojásvadászat


Sziasztok!

Húsvétra készültem egy kis meglepiposzttal. Ha már tojások, akkor összegyűjtöttem nektek 5 olyan regényt, amit szeretettem és amelyben fontos szerep jut egy tojásnak vagy tojásoknak! 



Eragon


A történetnek rögtön a nyitójelenetében főszereplőnk, Eragon rálel egy nagy kék kőre, amiről később kiderül, egy sárkánytojás. Amikor a tojás kikel a fiúnak, az egész élete örökre megváltozik. 


Tolvajok tele


A történet egy küldetés köré épül. A háború sújtotta Leningrádban kell hőseinknek előkeríteni egy tucat tojást. Ez így elsőre könnyűnek hangzik, valójában azonban nagyon is nehéz. 


Harry Potter és a Tűz Serlege


A negyedik Harry Potter könyv három próbája közül kettőben is nagy szerep jut a tojásnak. Az első próbában ezt kell megszerezni, majd ezután ebben rejlik a második próba kulcsa is.


Őfelsége sárkánya


A könyvben, amely a napóleoni háborúk idején játszódik, Laurence kapitány meglepő hadizsákmányra tesz szert a tengeren: egy ritka kínai sárkánytojásra. Ez nem csak a hajón vezet rengeteg bonyodalomhoz, hanem Laurence egész életét fenekestül felforgatja.


Csillagainkban a hiba


A könyvben kis szerep jut ugyan a tojásoknak, de egy nagyon is emlékezetes jelenetet soha nem fogunk elfelejteni: három hősünk tojással dobálja meg az ex autóját. 


BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK!

Nincsenek megjegyzések