Breaking News

Játék ajándék könyvért! - Csak egy fotó az egész


Sziasztok!

Az Atlantic Press kiadó elképesztő játékkal várja a Könyvfesztivált! Hogy mivel? Íme:JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! Készíts egy fotót, és nyerj!
Ha részt veszel a játékban, nincs is szerencsére szükséged!
A facebook oldalunkon a Könyveink című albumban láthatod az Atlantic Press Kiadó és az Aba Könyvkiadó könyveit.
(https://www.facebook.com/media/set/?set=a.650741628308981.1073741829.140717695978046&type=3)
Fotózd le úgy magadat, hogy könyveink egyikét tartod a kezedben, küldd el a képet az atlantic.jatek@gmail.com e-mail címre, és máris nyertél! Nincs sorsolás – minden olyan fotót jutalmazunk, amelyen a címlapot fel lehet ismerni. A felvételt elkészítheted (vagy elkészítheti egy barátod) akárhol: otthon, a szomszédban, egy könyvesboltban, egy könyvtárban… Biztosan vannak még ötleteid!
Ha ez megvan, már törheted is a fejed, hogy melyiket kéred ajándékba a könyveink közül. Az ajándék hálánk jele azért, mert a fotózással, netán azzal, hogy ezt a képedet a barátaidnak is megmutatod, segítettél az általunk kiadott könyvek népszerűsítésében.
És ez még nem minden! Van különdíj is! A legmurisabb, legötletesebb fénykép készítője 30 000 forint értékű könyvcsomagot nyer! Eredményhirdetés április 27-én vasárnap!
Figyelem! A fotóért járó ajándék könyveket a Könyvfesztiválon lehet majd átvenni a Millenárison, az Atlantic Press Kiadó pavilonjánál (B-42).
A legjobban sikerült fotókat pedig kitesszük a kiadó internetes oldalaira, hadd gyönyörködjön bennük mindenki!

Ugye milyen egyszerű?

Hát akkor hajrá! 

Néhány olvasós kép, hátha meghozzák az ihletet:


Nincsenek megjegyzések