Jay Crownover: Nash


Jay Crownover: Nash

Kiadó: William Morrow
Oldalszám: 400
ISBN: 9780062333049
Sorozat: Marked Men 4.
Függővég: nincs

A múltjuk határozza majd meg a jövőjüket?
Saint Ford keményen dolgozott, hogy elérje gyerekkori álmát és nővér lehessen. Mivel teljesen a munkájára és a betegeire koncentrál, nincs hely az életében a szerelemnek. Nincs szüksége rá, hogy egy pasi belibbenjen a nyugodt, rendezett életébe - főleg ha az a bizonyos pasi felejthetetlenül szexi és korábban már összetörte a szívét a gimiben. A sötét Nash Donovan talán nem emlékszik rá vagy a fájdalomra, amit okozott neki. De feje tetejére állította a világát, és most megint megpróbálja ugyanezt.
Saintnek fogalma sincs róla, hogy Nash már nem csak egy egyszerű csábító, mint aki régen volt. Az, hogy rájött egy családi titokra, mindent megváltoztatott, és most próbál rájönni, milyen jövő elé néz. Nem terelheti el a figyelmét egy csinos kis ápolónő, akibe úgy tűnik, mindenhol beleszalad. Mégis, nem tagadhatja, hogy megvan köztük a vonzalom, ahogyan azt sem, hogy mennyire küzd ellene a lány. De a vicces, kedves és elképesztően gyönyörű Saint túl jó ahhoz, hogy egyszerűen csak elengedje, főleg mivel ő az egyetlen, akinek értelme is van az életében.
Amikor Nash rájön az igazságra a múltjával kapcsolatban, rájön, hogy lehet, hogy már el is veszítette Saint szívét, mielőtt igazán esélye lett volna küzdeni érte. Most Saintnak kell dönteni: Nash megéri-e a kockázatot, hogy megint kockáztassa a szívét?

Véleményem

Ez volt eddig a kedvenc részem a sorozatból, bár az is igaz, hogy az első részt most már elég rég olvastam.

Az előző részben már elég erősen elindította Nash történetét az írónő. (Figyelem, ha még nem olvastátok a Rome-ot, akkor ez most spoileres lesz!) Tehát az előző részben Nash újra találkozott egy gimnáziumi ismerősével, Sainttel, aki ápolónő lett, és azt is megtudta, hogy Phil, akit a nagybátyjának hitt, valójában az édesapja. 

A történetet ott folytatjuk, ahol az előző részben ott hagytuk. Phil a kórházban, gyógyíthatatlan tüdőrákkal, Nash pedig próbál megküzdeni azzal, hogy a múlt titkai hirtelen egyszerre szakadtak a nyakába. Ezenkívül Phil hiányában neki és Rule-nak kell irányítania a tetoválószalont is, beleértve az új szalon nyitását is. Emellett pedig a szerelmi élete is a feje tetejére áll. Szóval Nash ebben a részben rengeteg problémával küzd, és persze vannak rosszabb pillanatai, de komolyan mondom, rettentően kellemes meglepetés volt, hogy nem kezdett el túlságosan szenvedni. Végig racionális maradt. Nem szenvedett például amiatt, hogy elkötelezze-e a magát. Ez így volt reális, hiszen ennél komolyabb problémái vannak.

Hasonlóan pozitívan tudok nyilatkozni a másik főszereplőnkről, Saintről. Neki voltak ugyan szenvedősebb pillanatai az önbizalomhiánya miatt, de ezeket meg is tudtam érteni végig. Néha persze már megmondta volna neki az ember, hogy ott van a szeme előtt a tökéletes pasi, hagyja már, hogy szeressék, de közben meg lehetett érteni a félelmét is. Gimis korában a kövérke, szégyenlős, de okos és szorgalmas lány teljesen belezúgott a szekrényszomszédjába, a menő és jóképű Nashbe. A fiú kedves volt vele, ám aztán csalódnia kellett. Ezt pedig soha nem felejtette el. Ehhez még hozzájött, hogy az első igazi barátja megcsalta, az apja pedig lelépett egy fiatalabb nővel. Ezek után már nem is olyan meglepő, hogy nem mer megbízni Nashben, aki ráadásul egyszer már csalódást okozott neki. De közben végig látjuk, mit szeret benne annyira Nash. Elképesztően gondoskodó és hihetetlenül empatikus, nem fél a gondokkal, hanem bátran szembenéz velük.

Szóval a két főszereplőt nagyon szerettem. Mi van a mellékszereplőkkel? A legtöbbet már ismerjük az előző részekből, és azt kell mondanom, úgy érzem, Jay Crownover egyre jobb abban, hogy a korábbi főszereplők szerves részei legyenek egymás történetének. Felbukkan Rule és Rome és a többiek, egy-egy jelenet erejéig legalább. A korábbi főszereplők története folytatódik, Rule-ék esküvőt tartanak, Rome-ék pedig várják a babát, aki meg is érkezik. Emellett már a jövőre is gondol az írónő, hiszen Rowdy többször is előkerül ebben a részben, és az ő történetét is elindítja már ebben a könyvben, ahogy tette azt Nashével is az előzőben. (És el kell mondanom, rettentően kíváncsi vagyok, milyen lesz az ő sztorija.) Ráadásul felbukkan egy-két új szereplő is, közülük különösen szerettem Nash új és roppant csinos szomszédját, biztos vagyok benne, hogy ő lesz valamelyik pasink szerelme, ahogyan az új tetoválóművésznek is bizonyosan lesz szerepe. (Még mindig azon töröm a fejem, hogy ha több új tetoválót is felvesznek a szalonba, akkor szépen lassan 10 részessé bővülhet ez a sorozat...) 

A könyv vége felé volt egy nagyon megható rész, és már-már menetrendszerűen a könnycsatornáim is beindultak. Ebben a részben igazán kijött az, hogy ez a sok agyontetovált férfi mennyire egy család. Mindig számíthatnak egymásra jóban-rosszban, igazán irigylésre méltó.

Szóval ebben a könyvben megvolt minden, amit vártam tőle. Szexi volt, a főszereplőket imádtam, a mellékszereplőket szintén, és végre nem csak felesleges szenvedésből állt a könyv, amikor a két szereplő a semmi miatt nem jön össze. Ja igen, és tetoválásokban meg piercingekben sem volt hiány, de ez ugyebár már csak a szokásos ebben a sorozatban.

NAGYON AJÁNLOM

13 megjegyzés

Írj megjegyzést
N.
AUTHOR
2014. június 10. 22:15 delete

Angolul, vagy magyarul olvastad?

Reply
avatar
Deszy
AUTHOR
2014. június 11. 6:13 delete

Angolul. Magyarul még nincs. :)
Egyébként ilyenkor érdemes ránézni a címkékre, mindig beállítom, hogy milyen nyelven olvastam, pont ezért. :)

Reply
avatar
2014. június 17. 15:21 delete

Szia. Nagyon nehéz angolul a szöveg, vagy egy kis szótározással végigolvasható? :)

Reply
avatar
Dianis Mária
AUTHOR
2014. november 2. 19:31 delete

Sajnálom, hogy még nincs meg magyarul! Pedig az első 3 része: Rule,Jet, Rome ISTENI volt!

Reply
avatar
Kincso Antal
AUTHOR
2015. február 15. 0:44 delete

Jaj, úgy el olvasnam de sehol nem találom magyarul, és angolul alig értem...

Reply
avatar
Névtelen
AUTHOR
2015. február 19. 22:14 delete

En nagyon szeretem ezt a sorozatot es olvastam mar az eddig megjelent konyveket. Tervezed olvasni a sorozat tovabbi reszeit is?
Olvastad mar az irono Welcome to the Point cimu sorozatat?

Reply
avatar
Deszy
AUTHOR
2015. február 20. 8:24 delete

Valójában Rowdy-ig olvastam minden részt, csak nem írtam róluk. De lehet, hogy majd bepótolom.
A másik sorozatát viszont még nem olvastam.

Reply
avatar
Petcsuh
AUTHOR
2015. július 19. 5:13 delete

Sziasztok! Valaki eltudna magyarul kuldeni ? Az e-mailem: petcsuh@gmail.com
Elore is koszonom!! :)))

Reply
avatar
lissa
AUTHOR
2015. szeptember 9. 0:23 delete

magyarul eltudná nekem vki küldeni? elöre is köszönném :) kicsilissa@gmail.com

Reply
avatar
Vivienn Nagy
AUTHOR
2015. október 5. 15:04 delete

Magyarul ha lehetséges én is szeretném elkérni. Ez az egyik kedvenc könyvsorozatom. nagy.wivienn@gmail.com Előre is köszönöm.

Reply
avatar
Andrea Ivanyi
AUTHOR
2015. november 19. 12:30 delete

Szia. Szeretnem en is elkerni es ha megvan az ottodik is azt is kernem. andi.ivanyi@gmail.com
Koszonom

Reply
avatar
2016. február 24. 15:29 delete

Elküldenétek nekem is? Köszi
kriszti.korponyi@gmail.com

Reply
avatar
2016. február 24. 15:29 delete

Elküldenétek nekem is? Köszi
kriszti.korponyi@gmail.com

Reply
avatar

Rendeld meg a képre kattintva!