Breaking News

Moly pipáló - Április 7-13.



Sziasztok!

Ebben a rovatban minden héten a Moly.hu előző heti legolvasottabb könyveinek listáját osztom meg, és magamban elégedetten - vagy kevésbé elégedetten - konstatálom, hogy melyikeket olvastam közülük.
Amennyiben értékeltem is a könyvet, akkor rögtön linkelem hozzá az értékelést is.

Április 7-e és 13-a között a legolvasottabb könyvek:


 
John Green: Csillagainkban a hiba
 Sarah J. Maas: Üvegtrón
Veronica Roth: A lázadó
Markus Zusak: A könyvtolvaj   
J. A. Redmerski: Az örökké határa
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi 1. - Kezdet
Suzanne Collina: A kiválasztott

Sok a visszatérő ezen a héten is. 

Még mindig itt van nekünk a Hunger Games sorozat két része, és A beavatott két része is, ezzel is mutatva, hogy még mindig tart a nagy disztópialáz.

Két Leiner Laura könyv is van a listán, valószínűleg már ezen sem lepődik meg senki.

Visszatérő elem most már a Csillagainkban a hiba, A könyvtolvaj és Az örökké határa is. Bevallom őszintén, utóbbit most már képtelen vagyok az újdonság kategóriába sorolni, így pedig elgondolkoztam, hogy hogy kerül a listára. Csak arra tudok gondolni, hogy az első rész emléke még mindenkiben él, ezért szemet hunynak afölött, hogy a második rész finoman szólva is csalódást keltő. 

Viszont van egy újoncunk is a listán, méghozzá az Üvegtrón. Ezt viszont bátran merem ajánlani mindenkinek, egy nagyon jó könyvről van szó, úgyhogy hajrá!

Ami engem illet, a telitalálat megint nem jött össze, az a fránya A könyvtolvaj mindig közbeszól. :D De azért a 9/10 sem rossz arány.

Nincsenek megjegyzések