Breaking News

Moly pipáló - okt. 6-12.


Sziasztok!

Ezen a héten is megérkezett a Moly pipáló rovat! A Moly legolvasottabb könyveit vesszük számba, és mennyiben olvastam a könyvet, pipálok, ha értékeltem is, linkelek.

Október 6-a és 12-e között a legolvasottabb könyvek:



James Dashner: Az útvesztő
Gillian Flynn: Holtodiglan
 Rachel Van Dyken: Egyetlen
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Jennifer L. Armentrout: Obszidián
Tina Reber: Spontán szerelem


A múlt hetem pipálás szempontjából elég gyér: csak 6 könyvet olvastam a 10-ből, és azok közül is csak négyről írtam értékelést. 

Mindenesetre még mindig vicces látni, hogy mennyi a disztópia a listán: Az útvesztő (ami most a film miatt rettentő népszerű), Az éhezők viadala (ami meg már a következő film miatt kerülhetett megint elő) és végre felkerült a listára Az emlékek őre is, aminek nyilván szintén a film oka, még ha nem is pont olyan, mint a könyv. Bár az is érdekes, hogy talán hónapok óta először nincs egy Divergent rész sem a listán. 

Viszont nagyon úgy tűnik, hogy az őszi napokban mindenkinek szüksége van egy kis vidámságra, egy kis romantikára is, hiszen szép számban találunk romantikus történeteket is a listán. Ennek én csak örülni tudok, még úgy is, hogy nem mindet ismerem. 

És nagyon úgy tűnik, hogy annyi mellőzés után a film hatására a Csillagainkban a hiba letaszíthatatlan a listáról. Helyes!

Nincsenek megjegyzések