Breaking News

Moly pipáló - jan. 5-11.


Sziasztok!

Ezen a héten is megérkezett a Moly pipáló rovat! A Moly legolvasottabb könyveit vesszük számba, és mennyiben olvastam a könyvet, pipálok, ha értékeltem is, linkelek.

Január 5-e és 11-e között a legolvasottabb könyvek:




Jennifer L. Armentrout: Origin
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Veronica Roth: A beavatott
James Dashner: Tűzpróba
Andy Weir: A marsi
E.L. James: A szürke ötven árnyalata
James Dashner: Az útvesztő
Jennifer L. Armentrout: Obszidián



7/10

A helyzet az: még mindig nem tudtam elolvasni Az útvesztőt, így nyilván folytatását sem, pedig most már lassan tényleg bűntudatom lesz, hogy a könyv ott porosodik a polcon.

De egyébként összességében megint csak taroltak a már kijött és hamarosan érkező adaptációk könyvei: A beavatott, Az útvesztő két része, a Csillagainkban a hiba, A marsi, A szürke ötven árnyalata. 

Melléjük még a Végzet ereklyéi sorozat zárókötete, és a Luxen sorozat két része fért fel a 10-es listára, és természetesen azért egy Leiner Laura sem maradhatott el, most éppen a legutolsó regény.

1 megjegyzés:

  1. Én ezek közül kettőt olvastam, Az útvesztőt és a Csillagainkban a hibát, de a Tűzpróba a polcomon vár már, illetve A beavatottat tegnap rendeltem meg.

    A marsi piszkálgatja még a fantáziám, illetve húgom megkapta karácsonyra a Késtélt, szóval majd valamikor arra is sort kerítek :)

    VálaszTörlés