Breaking News

Itt van Julianne Donaldson legújabb könyve! - Cover Reveal + fülszöveg

Az Edenbrooke-ba egyszerűen beleszerettem, így az írónőt, Julianne Donaldsont is rögtön a szívembe zártam. 

Egyetlen gondom volt: kevés könyve jelent meg. Az Edenbrooke-on kívül csak egy másik, azóta pedig egy kiegészítő történet az előbbihez, a másik főszereplő, Philip szemszögéből. (Aminek a magyar megjelenését már alig várom, remélhetőleg érkezik az is.) 

Az írónő azonban már korábban beharangozta a Facebook oldalán, hogy új regényen dolgozik, ami ezúttal egy kicsit más lesz: nem történelmi romantikus regényt ír, hanem kortárs romantikust. 

Ez kicsit meglepett, én nagyon szeretem a történelmi románcokat, de ettől függetlenül tudtam, olvasnom kell. Hát még mit gondoltam akkor, amikor kiderült, hogy ez a regény bizony Skóciában játszódik majd! 

Most lehullt a lepel a címről, a fülszövegről és a borítóról, illetve az is kiderült, mikorra várhatjuk az újabb Donaldson regényt: november 22-t kell beírni a naptárakba.  

A fülszöveg alapján én már most szerelmes vagyok!


Semmi sem megy jól Skye Cameron számára, hála a családja skót átkának. A legrosszabb dolgokat kivédi azzal, hogy betart bizonyos szabályokat, úgyis mint nincs utazás, kerül mindent, amit skót és soha nem teszi azt, amit igazán szeret. Minden megváltozik azonban a 19. születésnapján, amikor kap egy képeslapot az édesanyjától - az asszony könyörög neki, hogy jöjjön Skóciába, és segítsen neki megtörni az átkot. De az utazásátok erős Skye-on, így egy jóképű, és furcsa humorral megáldott idegen segítsége nélkül még a reptéri biztonsági ellenőrzésen se jutna át, nem hogy a skót szigetekig, ahol a családja jövője múlik rajta. De ha már az odajutás is küzdelmes, akkor az, hogy anélkül jusson el odáig, hogy szerelembe esne, élete nagy háborúja.
A Lost in Scotland egy kortárs romantikus történet tele kalanddal, humorral és szívvel.

Nincsenek megjegyzések