Breaking News

Jandy Nelson írja a forgatókönyvet is!

Korábban már írtam róla, hogy film készül Jandy Nelson Az ég a földig ér című regényéből, ami nálunk a LOL sorozatban jelent meg. 

Most viszont újabb hírek érkeztek a filmről. Másfél évvel azután, hogy a jogok elkeltek, a stúdió magát a szerzőt, Jandy Nelsont kérte fel a könyv forgatókönyv változatának megírására. 

Denise Di Novi és Alison Greenspan a producerek, és az írónő executive producerként is részt vesz a projektben. És ha ennyire bevonták a dolgokba, akkor talán élhetünk a feltételezéssel, hogy a rajongók örülhetnek, mert a könyvhöz hűséges adaptációra számíthatnak. 

Egyébként Nelson másik regényének, a Neked adom a napotnak a filmes jogai szintén a Warnernél vannak.


Fülszöveg:

Kár, hogy a szerelemhez nem jár időzítő szerkezet, mint a bombákhoz. Legalábbis Lennie szerint. A tizenhét éves lány nemrég vesztette el imádott nővérét, és semmire sem vágyik kevésbé, mint hogy egyszerre két fiú is feldúlja addigi békés, eseménytelen (mondjuk ki: unalmas) életét. Mégis ez történik. Lennie-t a közös veszteség egyre közelebb sodorja Bailey vőlegényéhez, de közben felbukkan Joe, ez a fantasztikus, szenvedélyes srác, akinek a gitárjátéka virtuóz, az életöröme ragadós, és akinek minden egyes csókjától mintha felrobbanna a világ...

Az egyik fiú emlékezni segít, a másik felejteni. De szabad-e egyáltalán boldognak, szerelmesnek lennie, amikor épp gyászol?

Nincsenek megjegyzések