Breaking News

Theo James nem tér vissza a Divergent zárására?

Aki esetleg lemaradt volna, annak dióhéjban, és a szövegrészekre kattintva olvashatóvá válik a teljes bejegyzés is. Bombaként robbant a hír, miszerint az utolsó Divergent film - tudjátok, a kettévágott harmadik könyv második fele - nem lesz mozifilm, csak tévében láthatják majd a nézők, utána pedig új szereplőkkel tévésorozat indul. Az első hírek ezek voltak, aztán még tovább súlyosbodott a helyzet: a hivatalos információk szerint az is felmerült, hogy nem is tévéfilm lesz, hanem rögtön sorozat indul. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a színészek szerződése nem tévés szereplésre szól, ahogy erről többek között Shailene Woodley is beszélt. Még az első film rendezője is megszólalt az adaptáció szomorú sorsával kapcsolatban, legutóbb pedig Veronica Roth szólt a rajongókhoz a témában.



Most végre Theo Jamesnél is megtört a jég, és megszólalt a hírekkel kapcsolatban. A következőt nyilatkozta a TooFabnek egy friss interjúban: "Szerintem szégyen, hogy nem fejezhetjük be a történetet, de azt hiszem, olyan helyre tervezik továbbvinni, ahol a színészek, akik benne voltak a három mozifilmben, valószínűleg nem lesznek részei, bármivé fejlődik is."

Ez túl sok jót nem ígér, még ha nem is egy kategorikus nem. Ugyanis mozifilmre még menne Theo James, de úgy tűnik, ő is úgy érzi, hogy a tévésorozatra nem lennének vevők a korábbi főszereplők.

Nincsenek megjegyzések