Breaking News

Új Lord of Shadows részlet

Ahogy közeledik a Lord of Shadows májusi megjelenése, Cassandra Clare egyre több részletet oszt meg a regényből.

Ezúttal egy heves Cristina-Kieran-Mark jelenetet kaptunk, amit így a szövegből kiszakítva nehéz értelmezni, de talán némi köze lehet ehhez a korábbi részlethez.



- Kérlek - szólalt meg Cristina. - Kérlek, ne harcoljatok. Ugyanazon az oldalon kell állnunk. 
Kieran felé fordította zavart tekintetét. Aztán közel lépett Markhoz, és a fiú vállára tette mindkét kezét. Majdnem ugyanolyan magasak voltak. Mark nem viszonozta a pillantását. - Csak egy módon tudhatom, hogy nem hazudhatsz - jelentette ki Kieran és megcsókolta Markot. 
Mark semmiképp sem tagadhatta meg ezt a csókot, anélkül nem, hogy megtagadta volna Kierant és megszakította volna azt a törékeny hazugságláncot, ami idekötötte a tündérherceget. 
Ha Mark nem akarta megcsókolni Kierant, Cristina ezt nem tudta volna megmondani. Olyan vadsággal viszonozta a csókot, amilyen hevességet annál az első alkalomnál látott, amikor észrevette őket Kierannal. De most több düh volt benne. Mark megragadta Kieran vállát, az ujjai a bőrébe mélyedtek. A csók ereje hátravetette Kieran fejét. Szívta Kieran alsó ajkát és megharapta, míg a tündérfiú felnyögött. 
Szétváltak. Kieran megérintette az ajkát. Vér volt rajta, a szemében pedig győzelem. - Nem néztél félre - fordult Cristinához. - Ennyire érdekes volt? 
- Az én kedvemért volt. - Cristina furcsán érezte magát, reszketett és melege lett, de nem akarta kimutatni. Kezét összekulcsolva ült és Kieranra mosolygott. - Udvariatlan lett volna, ha nem nézem. 
Erre Mark, aki egészen addig dühösnek látszott, felnevetett. - Megért téged, Kieran. 

Nincsenek megjegyzések