Breaking News

A Buffy színész olvassa majd a Lord of Shadows hangoskönyvet

Cassandra Clare könyveinél már megszokhattuk, hogy igazi sztárözön vár minket, ha a hangoskönyveire kerül a szó - olvasott már fel neki Ed Westwick, Sam Heughan, Morena Baccarin, Torrance Coombs, Chris Wood, Daniel Sharman, Devon Bostick és még sorolhatnám. Valahogy mindig megtalálják azokat a színészeket, akik a célközönséget szíven ütik. 

Most újabb híresség csatlakozott a sorba: a Buffy filmekben Spike-ot alakító James Marsters olvassa majd fel a Gonosz fortélyok sorozat legújabb kötetét, a Lord of Shadows-t!



Persze ez a választás most olyan szempontból meglepőbb lehet, hogy James Marsters ikonikus szerepe bizony már nem ma volt, de az utóbbi hetekben nagyon is tele van a kultikus sorozattal az internet, az évfordulója miatt. 

Ráadásul Cassandra Clare nyilván rajongója volt a szériának: "Az egyik legnagyobb inspirációt az Árnyvadász világ megalkotásához az olyan klasszikus urban fantasyk jelentették, mint a Buffy, és megtiszteltetés és őrület, hogy az egyik kedvenc karakterem, Spike, olvassa majd fel a Lord of Shadows-t."

Nincsenek megjegyzések