Szuper magyarázó videó jött A fehér hercegnőhöz

Április 16-án érkezik A fehér királyné sorozat folytatása, A fehér hercegnő.Habár a szereplőgárdát lecserélték, azt kell mondanom, az eddigiek alapján elég kecsegtetőnek tűnik a sorozat, és igazából a színészekre sem lehet panasz - Margaret Beaufort szerepében például a Harry Potterből és a Trónok harcából is ismert színésznőt láthatunk.

Most érkezett egy ötletes promóvideó a sorozathoz, ami az előző sorozatot már ismerős nézőknek segít kicsit visszaemlékezni, ki kicsoda, az újaknak pedig nagy vonalakban elmagyarázza, hogyan is alakulnak a rokoni szálak a főszereplők között.

A Rózsák háborúja meglehetősen bonyolult, és bár A fehér hercegnő már ennek a végét csípi el, ahol kicsit könnyebb a helyzet, mint annak idején A fehér királyné rengeteg szereplőjénél, azért a helyzet így sem egyszerű.

Ebben a videóban viszont szépen bemutatják a családfát, mindezt látványosan, hiszen közben jeleneteket láthatunk a sorozatból is, így pedig könnyebb elhelyezni mindenkit fejben. Okos ötlet.


Szuper magyarázó videó jött A fehér hercegnőhöz Szuper magyarázó videó jött A fehér hercegnőhöz Reviewed by Deszy on 4/07/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.