Breaking News

Befutott az Utóirat: Még mindig szeretlek magyar borítója

Idén ősszel érkezik A fiúknak, akiket valaha szerettem második kötete!

A magam részéről volt szerencsém olvasni már angolul is, és a magyar változat szintén eljutott hozzám, szóval én már a harmadik részre várok gőzerővel, de azt kell mondanom, érdemes belevágni ebbe a sorozatba.

A borítókat meg egyszerűen imádom, a magyar változat is szuper lett: 




Lara Jean nem számított rá, hogy valóban beleszeret Peterbe. Ők ketten csak színleltek, aztán hirtelen ez már több lett egyszerű színjátéknál. Most Lara Jean minden eddiginél jobban összezavarodott. Amikor egy újabb fiú bukkan fel a múltjából, az iránta táplált érzelmei is visszatérnek. Szerethet egy lány egyszerre két fiút?
A New York Times bestseller, A fiúknak, akiket valaha szerettem elbűvölő és őszinte folytatásában a felejthetetlen Lara Jean szemén át láthatjuk az első szerelmet. A szerelem sosem egyszerű, de talán részben ezért is olyan elképesztő.


1 megjegyzés:

  1. Nem értem a címválasztás. A cím eléggé Cecelia Ahern Utóirat:Szeretlek című könyvére hajaz, mintha annak folytatása lenne, pedig más írónő, más történet. Nem értem, Jenny Han mért ezt a címet választotta, ez így nagyon kínos szerintem.

    VálaszTörlés