Breaking News

Új posztert kapott az Időcsavar adaptációja!

Már én is többször írtam róla, hogy újabb regényhez készít adaptációt a Disney:  Madeleine L'Engle ifjúsági regényét, az A Wrinkle in Time-ot választották egyik következő projektjüknek, és nem semmi, milyen szereposztást hoztak össze hozzá. 

A filmet Ava DuVernay rendezi, aki számtalan sikerfilmen dolgozott már, igaz a legtöbbnél nem rendező volt, hanem más feladatokat látott el, tapasztalata mindenesetre már van filmes berkekből.

Ami a szereplőket illeti, inkább csak sorolom, úgyis ismerősek lesznek a nevek: Chris Pine, Reese Witherspoon, Michael Peña, Zach Galifianakis, Oprah Winfrey...



Most kaptunk hozzá egy új posztert!



A könyv egyébként évekkel ezelőtt nálunk is megjelent az Animus gondozásában, Időcsavar címmel. Íme a fülszöveg és a magyar borító:

Éjfél felé jár. Kint vihar tombol. Meg Murry, a kamaszlány, kisöccse, Charles Wallace és édesanyjuk a konyhában futnak össze. Egyikük sem tud aludni. Épp szendvicset készítenek, amikor látogató érkezik. Ruházata hóbortos, és különös dolgokat mond: Minél nagyobb a vihar, annál jobb. Csak elkapott a szélroham, és letérített az utamról. Elüldögélek még egy pillanatig, és már el is tűnök. Ja, ha már eltűnésről beszélgetünk! Ugye tudjátok, hogy a hiperkocka valóban létezik? 
Meg édesapja az ötödik dimenzióban való időutazással kísérletezett, és vagy két évvel ezelőtt eltűnt. Most gyerekein, Megen és a kis Charles Wallace-en, valamint barátjukon, Calvinen a sor, hogy megkeressék. Varázslatos, galaxisokon keresztül vezető mentőexpedíciójuk során nem várt ellenséggel találják szembe magukat…

Nincsenek megjegyzések