Breaking News

Új karakterposztereket kapott az Időcsavar film!

Már többször írtam róla, hogy újabb adaptáció érkezik a Disney-től, nem is akármilyen szereposztással.

Inkább csak sorolom, úgyis ismerősek lesznek a nevek: Chris Pine, Reese Witherspoon, Michael Peña, Zach Galifianakis, Oprah Winfrey...

Az amerikai premier 2018. március 9., addig is itt az új előzetes. Ha lemaradtatok volna az első előzetesről, ITT megnézhetitek, a másodikat pedig ITT.

Most kaptunk egy sor jelenetfotót, erről is jól látszik, hogy nem semmi szereplőkre készülhetünk:






A könyv évekkel ezelőtt nálunk is megjelent az Animus gondozásában, Időcsavar címmel. Íme a fülszöveg és a magyar borító:

Éjfél felé jár. Kint vihar tombol. Meg Murry, a kamaszlány, kisöccse, Charles Wallace és édesanyjuk a konyhában futnak össze. Egyikük sem tud aludni. Épp szendvicset készítenek, amikor látogató érkezik. Ruházata hóbortos, és különös dolgokat mond: Minél nagyobb a vihar, annál jobb. Csak elkapott a szélroham, és letérített az utamról. Elüldögélek még egy pillanatig, és már el is tűnök. Ja, ha már eltűnésről beszélgetünk! Ugye tudjátok, hogy a hiperkocka valóban létezik? 
Meg édesapja az ötödik dimenzióban való időutazással kísérletezett, és vagy két évvel ezelőtt eltűnt. Most gyerekein, Megen és a kis Charles Wallace-en, valamint barátjukon, Calvinen a sor, hogy megkeressék. Varázslatos, galaxisokon keresztül vezető mentőexpedíciójuk során nem várt ellenséggel találják szembe magukat…

Nincsenek megjegyzések