Breaking News

Bejelentették az újabb John Green adaptáció, a Hull a hó szereplőgárdáját!

December közepén írtam meg, hogy John Green újabb könyvének adaptációja várható idén, mivel a Netflix lecsapott a Hull a hó jogaira. És ugyan még nem tudjuk, mikor várható a premier, nagy eséllyel idén, így rákerült a 2019-es YA adaptációs könyvek listájára is.

Most pedig már a szereplőgárdát is bejelentették!

Isabela Moner, aki Kate hangja volt a Dora the Explorer: Into the City!-ben és az élőszereplős változat főszereplője is lesz, lesz itt a három főszereplő egyike.





Shameik Moore karrierje szárnyal, ugyanis legutóbb a Golden Globe győztes Pókember animációs filmben volt Miles Morales hangja, most pedig ebben a sikeresnek ígérkező YA filmben is főszerepet kapott.




Kiernan Shipka talán most a legismertebb arc a három új főszereplő közül, ő játssza ugyanis a Netflix Sabrina sorozatának főszerepét. A második évad áprilisban debütál, de úgy tűnik, még egy YA adaptáció befér a színésznő menetrendjébe.




De nem csak a főszereplőket tudtuk meg, további szereplők lesznek még a sorozatban Odeya Rush a Dumplin'-ból, Jacaob Batalon, akit a Pókember Nedjeként ismerhetünk, Miles Robbins, Mitchell Hope, Liv Hewson, Anna Akana és Joan Cusack.




A könyv fülszövege:

Akár egy tökéletes karácsonyi ajándék…
A karácsony varázsát az utóbbi idők három bestseller-szerzője – JOHN GREEN, MAUREEN JOHNSON és LAUREN MYRACLE – kelti életre egymáshoz kapcsolódó, kacagtató és elbűvölő történeteiben, amelyek úgy szólnak szerelemről, romantikáról és csókokról, hogy az olvasónak a lélegzete is eláll tőle.
„Olyan mulattató komédia, hogy Shakespeare-hez is méltó lenne.” 
– Washington Post Book World

Nincsenek megjegyzések