Breaking News

Amy Harmon könyv jogaira csapott le a Könyvmolyképző

Amy Harmon vándorszerző lesz nálunk, úgy tűnik. Alig néhány napja derült ki, hogy a következő Amy Harmon kötetet a Libri jelenteti meg, a Twister Media után az írónő második magyar kiadójaként.




De úgy tűnik, itt még nincs vége: Veronika ugyanis az írónő honlapján találta meg a hírt, hogy az írónő fantasy sorozatának első részét a Könyvmolyképző vette meg. 

Szerintem talán itt ér célba Amy Harmon, mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket ennyi kiadóval. 

A könyv értékelései nagyon biztatóak, jelenleg 4,25-ös értékelési indexe van Goodreadsen. 

A fülszöveg magyarul:

(Van egy vers az elején, ez maga az átok, mivel rímel, ezt most utólagos engedelmetekkel nem fordítom.)
Azon a napon, amikor anyámat megölték, azt mondta apámnak, nem fogok többet megszólalni, és azt is, hogy ha én meghalok, ő is velem hal. Aztán megjósolta, hogy a király eladja majd a lelkét égnek és elveszíti a fiát. 
Az apám trónigényével meghúzódik az árnyakban, és vár, hogy anyám szavai valóra váljanak. Kétségbeesetten király akar lenni, én viszont csak szabadságra vágyom. 
De a szabadsághoz meg kéne szöknöm, és anyám átkának meg apám örökségének foglya vagyok. Nem tudok beszélni vagy bármilyen hangot kiadni, és nem tudok kardot forgatni vagy valamiképp átverni a királyt. Egy varázslattól megtisztított királyságban a szerelem lehet az egyetlen megmaradt bűbáj, de ki tudna valaha is szeretni egy... madarat?

Nincsenek megjegyzések