Breaking News

Megérkezett a Ronan Lynches Hollófiúk spin-off sorozat első részének fülszövege!

Már többször megosztottam veletek a hírt, hogy érkezik a Hollófiúk spin-off, Ronannel a főszerepben - az új sorozatról ITT és ITT olvashattok bővebben, ITT és ITT pedig már két rövid részletet is olvashattok belőle.

A kötet a Call Down the Hawk, azaz a Hívd le a sólymot címet kapta, a megjelenése pedig november 5-re várható, ahogy azt már meg is írtam a borítóleleplezésnél.

Most pedig megérkezett a hivatalos fülszöveg is!



Újabb magával ragadó történet álmokról és vágyakról, halálról és sorsról a Hollófiúk sorozat New York Times bestseller szerzőjétől.
Az álmodók köztünk élnek... és a megálmodottak is. Azok, akik álmodnak, nem tudnak nem álmodni - csak próbálhatják kordában tartani őket. Azoknak, akiket megálmodtak, nincs saját életük - örökké tartó alvásra vannak ítélve, ha álmodójuk meghal.
És persze vannak azok, akiket vonzanak az álmodók. Használni akarják őket. Csapdába akarják csalni őket. Meg akarják ölni őket, mielőtt az álmaik mindannyiunkat elpusztítanak.
—-
Ronan Lynch álmodó. Varázslatos és katasztrofális dolgokat képes előhúzni az álmaiból az ő veszélyes valóságába.
Jordan Hennessy tolvaj. Minél közelebb ér ahhoz az álombéli tárgyhoz, amire vágyik, annál elválaszthatatlanabbul kötődik hozzá.
Carmen Farooq-Lane vadász. A testvére álmodó volt... és gyilkos. Látta, mit tehetnek az álmok egy emberrel. És azt is látta, micsoda pusztítást hozhatnak az álmodók. De ez semmi ahhoz a pusztításhoz képest, ami épp elszabaduldni készül...

Nincsenek megjegyzések