Breaking News

Megvan a Gyűrűk ura előzménysorozat első rendezője!

Pont ma emlegettem a Gyűrűk ura előzménysorozatot a Harry Potter előzménysorozat kapcsán, és ki gondolta volna, hogy ma kapunk valami új hírt az előbbi kapcsán is?

Az Entertainment Weekly ugyanis ma bejelentette, ki rendezi majd a rekordösszegből készülő sorozatot!




Legutóbb akkor hallottunk a Gyűrűk ura előzménysorozatról, amikor kiderült, melyik korban játszódik majd, illetve arról is szó esett, hogy a forgatás egyik helyszíne meglepő módon nem Új-Zéland, hanem Skócia lehet.

És újabb váltás érkezik: Peter Jackson helyett ezúttal új rendező mutathat utat a nézőknek Középföldére, méghozzá J.A. Bayona - ő rendezheti ugyanis az előzménysorozat első két epizódját.

A spanyol filmes neve ismerős lehet már, hiszen ő készítette a Jurassic World: Bukott birodalom és a Szólít a szörny filmeket.



A rendező így nyilatkozott: "J.R.R. Tolkien minden idők egyik leglenyűgözőbb és inspirálóbb történetét alkotta meg, és mint régi rajongó, nagy megtiszteltetés és öröm, hogy csatlakozhatok ehhez a nagyszerű csapathoz. Alig várom, hogy a közönséget Középfölde világába kalauzoljam és segítsek nekik felfedezni a másodkor csodáit, egy eddig még soha nem látott történettel."

Bayona nem csak rendező lesz, hanem producer társával, Belén Atienzával executive producer is.

Nincsenek megjegyzések