Breaking News

Előzménysorozatot készít a Harry Potterhez a Warner Bros.?!

A legutóbbi pletykák szerint úgy tűnik, nem a Trónok harca az egyetlen sikeres széria, ami előzménysorozatot kaphat. 




Elindult ugyanis a streaming szolgáltatások versenye, és láthatóan nem csak a Disney próbál érdekes, új sorozatokkal előrukkolni a sikeres franchise-aihoz (Sólyomszem, Sólyom és A tél katonája, Skarlát boszorkány és Loki), és akkor még az Amazon-féle Gyűrűk ura előzménysorozatról nem is esett szó - hanem a Warner Bros. is. 

A legújabb pletykák szerint a cég nem is kis dologba vágja a fejszéjét: Harry Potter előzménysorozatot terveznek!

Egyelőre vajmi keveset tudni a dologról, a kiszivárgott pletykák szerint a sorozat nagyrészt a Roxfortban és Európa egyes részein játszódik majd, és teljesen új szereplők tűnnek majd fel benne. A hírek szerint azért sem tudni többet, mert a Warner projektje egyelőre nagyon kezdeti szakaszban jár. 

Arról sem esett szó, hogy mindez hogyan kapcsolódik a Legendás állatokhoz, ami szintén egy előzménysorozat, és hogy J.K. Rowlingnak mekkora befolyása lesz a sorozatra - a sztorit vajon ő adja?

A hír nem túlságosan meglepő, még ha kicsit váratlan is. Egyértelmű, hogy a Warner egyik nagy ütőkártyája a Harry Potter márka, és láthattuk is a közelmúltban, hogy mindent meg is tesznek azért, hogy a franchise-t életben tartsák: elindult a már emlegetett Legendás állatok, ott az Elátkozott gyermek, újabb szárnyat kapott a Londoni Stúdió és az amerikai élménypark is, új oldalt indítanak a Pottermore helyett - ami már eléggé lehúzósnak ígérkezik és hát ugye ott a Wizards Unite játék és a Hogwarts Mystery játék.

Mit szóltok a hírhez? Örültök vagy inkább már sokadik lehúzásnak érzitek? És mi a tippetek, vajon miről szólhat?


Forrás Forrás Forrás Forrás

Nincsenek megjegyzések