Breaking News

BREAKING - Az HBO nem rendelte be a Trónok harca előzménysorozatot

Egészen megdöbbentem a híren, ami most érkezett.

Hónapok óta másról sem olvasni Trónok harca körökben, mint hogy jönnek az előzménysorozatok, több is, ráadásul az elsőről sorban érkeztek az igencsak kecsegtető castinghírek. Sőt, el is kezdődött a forgatás. 




Én legutóbb akkor írtam a sorozatról, amikor összeszedtem 5 tényt, amit már biztosan tudtunk róla.

Őszintén nem gondoltam, hogy ezen a ponton még az lehet a vége, hogy a sorozat nem készül el. Elvégre is nem lehet véletlen, hogy ennyi mindent tudunk erről a projektről - ha engedték ezt, akkor az már csak jelent valamit! Meg egyébként is, Naomi Watts is csatlakozott a projekthez, ha van egy ismert név, az is optimizmusra ad okot. Nem beszélve a profinak tűnő stábról. Meg persze arról, hogy az HBO-nak érdeke, hogy elkészüljön egy újabb Trónok harca sorozat, lehetőleg minél gyorsabban, még mielőtt végképp lecseng a láz.

Ehhez képest ma bombaként robbant a hír: ugyan a csatorna leforgatott egy teljes pilot epizódot Észak-Írországban, de végül úgy döntöttek, nem rendelik be a sorozatot. 

Őszintén szólva én nagyon szomorú vagyok, mert a nekem nem tetsző nyolcadik évad után vártam egy újabb durranásra, ráadásul a fiatalabb szereplők között volt, akinek nagyon örültem, például Jamie Campbell Bowernek. Viszont ez az egész most megy a levesbe... (Azért arra kíváncsi lennék, mégis milyen az a pilot.)

A döntés külön pikantériája, hogy a Trónok harca eredeti pilotja is borzalmasan sikerült, a két kreátor pont a minap mesélt róla, hogy mennyire szörnyű is volt - és hogy az HBO erősködött, hogy forgassanak még jeleneteket, bontsanak ki jobban szálakat, ráadásul néhány recast is történt. 

De ezt az HBO most nem tette meg, hanem helyből nemet mondott a projektre. 

Persze egy másik Trónok harca előzményszérián továbbra is dolgoznak: a Targaryen családról. Erről itt olvashattok bővebben.

FRISS!

Nincsenek megjegyzések