Breaking News

A Hulu készít sorozatot a Percy Jackson könyvekből?!

Nem is olyan régen írtam róla, hogy Rick Riordan, a Percy Jackson könyvek szerzője a Disney-nél járt, és arról tárgyalt, készülhet-e új adaptáció a könyvsorozatból a két Percy film után.




Azóta nem hallottunk a dologról, ami a koronavírus-helyzetben nem is meglepő, ráadásul ilyen gyorsan ritkán válnak nyilvánossá az ilyesfajta hírek, még ha alakul is valami.

Tegnap viszont Twitteren érdekes pletyka kezdett keringeni. Eszerint a Disney a Hulura készít sorozat a könyvekből, és Christopher Markus és Stephen McFeely (Avengers: Infinity War és Endgame valamint Narnia krónikái) dolgoznak a forgatókönyvön!

A pletyka pedig azt is tudni véli, hogy a főszerepben nem mást láthatunk majd, mint Noah Jupe-ot. Ami azt jelentené, hogy korban nem öregítik úgy a szereplőket, mint ahogyan a filmek esetében.

Fontos leszögezni, ezek csupán pletykák. Ahogyan azt is, hogy kicsit furcsa lenne, ha mindez ilyen hamar végigment volna: ennyire gyorsan rábólintottak és már forgatókönyvírók is vannak? Aztán ott van az, hogy forgatókönyv még nincs, de főszereplő már igen - ez is meglepő kissé.

Mindenesetre azért érdemes eltárazni a pletykát, meglátjuk, mi igaz belőle. Kíváncsian várom.




FRISS

Hivatalos: végül a Disney+ készít belőle sorozatot! 

Nincsenek megjegyzések