Breaking News

BREAKING! Hivatalos: jön az újabb Percy Jackson adaptáció!

Ma már megírtam, hogy terjed a pletyka a neten a Percy Jackson sorozatról, és most maga a szerző erősítette meg a hírt!




Illetve majdnem - a sorozat nem a Hulura, hanem a Disney+-ra készül, de bizony készül!

Ahogy írja: "Helló, Percy Jackson rajongók! Az elmúlt évtizedben nagyon keményen dolgoztatok, hogy hűséges adaptációt láthassatok a Percy Jackson könyvek világából. Néhányan azt is írtátok, hogy nagyszerű sorozat lenne belőle a Disney+-ra. Nem is érthetnénk egyet jobban! Ezen a ponton túl sokat még nem mondhatunk, de nagyon izgatottak vagyunk a magas minőségű élőszereplős tévésorozat ötletével kapcsolatban, ami mind az öt Percy Jackson könyv történetét végigkövetné, az első évad pedig A villámtolvaj története lenne. Legyetek biztosak benne, Becky és én ott leszünk személyesen is a sorozat minden pillanatánál. Hamarosan sokkal több hírt oszthatok majd meg veletek, egyelőre legyen elég annyi, hogy nagy munka áll előttünk! Készüljetek, félvérek! Fantasztikus, izgalmas utazásra indulunk!


A hűség nyilván extra fontos a szerzőnek, főleg hogy tudjuk, ő nem szerette a filmeket - sőt, még egy levelet is írt, amiben lebeszél a megnézésükről.

A videó, amiben bejelentik a hírt:





Arról egyelőre tehát nem szól a fáma, hogy a pletyka többi része, a forgatókönyvírók és a főszereplő személyéről igaz-e.


Ha valaki esetleg nem ismeri a könyveket, az első kötet fülszövege:

A tizenkét éves Percy Jacksont eltanácsolják az iskolából. Megint.
Bármennyire igyekszik, úgy tűnik, képtelen távol tartani magától a bajt. De tényleg szó nélkül végig kell néznie, ahogy egy kötekedő kölyök molesztálja a legjobb barátját? Tényleg nem szabad megvédenie magát az algebratanárnővel szemben, amikor az szörnyeteggé változik és meg akarja ölni?
Természetesen senki nem hisz Percynek a szörny-incidenssel kapcsolatban; abban sem biztos, hogy magának hisz. Egészen addig, míg a Minótaurusz be nem kergeti a nyári táborba.
Hirtelen mitikus lények járkálnak ki-be a lakokba és Percy görög mitológia könyve megelevenedik. Rájön, hogy az olimposzi istenek a huszonegyedik században is élnek. Sőt, ami ennél is rosszabb, felbosszantotta őket: Zeusz villámát ellopták, és Percy az első számú gyanúsított.
Percynek mindössze tíz napja van arra, hogy megtalálja és visszaadja a Zeusztól ellopott holmit, és békét teremtsen a háborúságban álló Olimposzon.

Nincsenek megjegyzések