Breaking News

Premierdátumot kapott A szerelem kémiája adaptációja

Korábban már írtam róla, hogy az itthon a Maxim Kiadó gondozásában megjelenő A szerelem kémiája című könyvből film készül, nem is akármilyen szereposztással.

A női főszereplőt Lili Reinhart alakítja majd, akit a Riverdale rajongói már ismerhetnek.
A férfi főszerepet pedig Austin Abrams alakítja majd, ő pedig egy YA kötet filmváltozatában szerepelt már, nem is akármilyenben, John Green Papírvárosok adaptációjában.Most viszont az is kiderült, hogy a film augusztus 21-én debütál majd az Amazon Prime-on.

Fotót vagy előzetest egyelőre nem kaptunk belőle, de ha augusztusban debütál, akkor minden bizonnyal már nem kell rájuk sokat várni.


A könyv fülszövege:

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. 
Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!


Nincsenek megjegyzések