Breaking News

Bojkottkampány indult a Legendás állatok 3-mal kapcsolatban

Tovább gyűrűzik a tegnap indult botrány a Legendás állatok 3. kapcsán.

Mint ismeretes, a Warner Bros. arra kérte Johnny Deppet, ne játssza tovább Grindelwald szerepét a franchise-ban - nem ilyen szofisztikáltan megfogalmaza kirúgták

A fent linkelt bejegyzésben olvasható Johnny Depp közleményt nem sokkal később követte a Warner 
Bros. nagyon rövid közleménye, miszerint a Legendás állatok 3. premierje csúszni fog.

Johnny Depp és Amber Heard válópere, illetve az utóbbi idők pereinek ügye nagyon megosztja az embereket, ráadásul sorra kerülnek elő bizonyítékok, így pedig sokan véleménye változik is útközben. 

Így természetesen - ahogy az várható volt - ez sem múlik el szépen, csendben.

A rajongók egy része már bojkottra szólít fel, Twitteren már terjed a #BoycottFantasticBeasts hashtag, és egy sor Warner Bros.-t bíráló mém készült már ez alatt a rövid idő alatt is. 

Néhány tweet még a témában:

Indult egy petíció is, ez jelenleg már majdnem 10.000 aláírásnál jár.

Természetesen megtalálták a Warner Bros. közösségi oldalait is:
Mindezeken túl újra előtérbe került Amber Heard és az Aquaman 2. ügye is - Heard leváltása kapcsán már hónapok óta fut petíció, most azonban Johnny Depp kirúgása újabb löketet adott neki, hiszen ráadásul mindkét film stúdiója a Warner Bros.Ez a petíció jelenleg 531.000 aláírásnál jár - itt ugye azt követelik, hogy cseréljék le Heardöt a filmben.Egyelőre az is vita tárgyát képezi, vajon a Warner rész ez rosszabb döntés volt-e, mintha nem tettek volna semmit. Sokan vannak azon az állásponton, hogy a stúdiónak nem volt más választása, de a reakciók egyelőre legalább olyan hevesek, mintha nem tettek volna semmi - hiszen Johnny Depp alkalmazásának vitáján egyszer már túlestünk.

Nincsenek megjegyzések