Breaking News

Így építettük meg a LEGO magyar mennydörgőt!

Még karácsonyra kaptam egy új LEGO készletet, miután a Kóbor Grimbusz megépítése újra eszembe juttatta, milyen szórakoztató is ez a legózás dolog. (A Kóbor Grimbusz megépítéséről itt írtam.)

Ez a készlet is Harry Potter tematikájú volt (természetesen), egészen pontosan a Tűz serlegéhez kapcsolódó, magyar mennydörgős! 




Viszont karácsonyra addigra már megvolt az építős-kézműves projektünk (erről majd még írok), ami elég sok időt és energiát igényelt, úgyhogy akkor rögtön nem építettük meg a sárkányt, helyette vártam a következő nagy családi alkalmat az építéssel. Akkor azt terveztem, ez a szülinapom lesz márciusban, de akkor megint máshogy alakultak a családi tervek.

A páromnak azonban eszébe jutott: a sárkányhoz jár az a bizonyos arany tojás is, úgyhogy nem is lehetne jobb alkalom végre megépíteni, mint a Húsvét!

Így tegnap végül nekiálltunk és el is készült a sárkány. Ezt a képek nem adják vissza, de állítható a szárnya és a lába, plusz a tűz iránya is - az unokahúgom, aki ma itt volt nálunk, rettentően értékelte. (Mondjuk a Kóbor Grimbuszt is imádja, állandóan kipakolja és lefekteti Harryt vagy a sofőrt aludni.) 

Na de nézzük a folyamatot! Kommenteket nem fűznék hozzá pluszban, úgyhogy csak a fotókat hozom:















Nincsenek megjegyzések