Breaking News

Új előzetest kapott a Trónok harca 8. évada - igen, most

Ennek része lehet a megosztott videó is, ami meglepetés lehet: új előzetest kaptunk a Trónok harca 8. évadához. Igen, most. 

Az előzetes persze már nem olyan beharangozó előzetes, mint annak idején volt, hiszen már nem nagyon kellett figyelniük arra, hogy minél kevesebbet osszanak meg. Ugyan spoileresnek nem nevezném, azért már nem spóroltak benne a nyolcadik évados jelenetekkel. 

Az előzetest nézve az első érzésem az volt, hogy a videó elején kapott gondolatok, amiket Samwell tolmácsolásában hallunk, valójában nekünk szólnak. Az, hogy ne felejtsük el, mi történt, hogy mennyi mindent értünk el, nekem kicsit olyan, mintha az HBO üzenné azt a nézőknek: tudjuk, hogy a nyolcadik évadot nem szerettétek, de ne felejtsétek el, milyen volt előtte, milyen utat jártunk be az előtte lévő évadokban. Sokan egyébként a kommentekben is eltűnődtek ezen: hogy mekkora volt a Trónok harca szerelem, a Trónok harca láz, és milyen gyorsan felejtette el mindenki a szériát az utolsó évados nagy csalódást követően.

A videó fogadtatása egyébként nem volt túl pozitív. A kommentekben leginkább csalódottsággal találkozni: van, aki megjegyezte, ha nem forgatják újra, inkább ne tolják az arcunkba a 8. évadot, amit inkább felejtenénk.

De szó szerint elindult egy kommenthullám is. Ebben a rajongók arról írnak, alig várják, hogy lássanak bizonyos dolgokat a 8. évadban - de nyilvánvalóan olyanok kommentelnek, akik nagyon is látták a finálét, és direkt olyan várakozásokat írnak le, amiket az utolsó évad nem teljesített be. Például: Alig várom, hogy kiderüljön, milyen fontos Jon származása, hogy mi volt Varys nagy terve, hogy lássuk, hogyan talál megváltásra Jaime, hogy milyen nagyhatású lesz az Aranyhorda az elefántokkal, hogy Bran végre csináljon valami fontosat, ne csak ücsörögjön... Na igen.


Az új előzetes:

Nincsenek megjegyzések