Breaking News

Egy hónapig tart majd az ünneplés a Trónok harca sorozat 10. évfordulóján!




Azok közé tartozom, akik már a legelső Trónok harca részt is a premier utáni első napon nézték, azóta pedig hétről hétre követtem az eseményeket egészen a fináléig - annyi változás történt csak útközben, hogy a hetedik évadra már szokásommá vált, hogy hajnalban felkeljek, hogy már munka előtt meg tudjam nézni az új részt és rögtön tudjak is írni róla.

De még számomra is hihetetlen, hogy bizony a premiernek már 10 éve!

Illetve hamarosan 10 éve, ugyanis az első rész 2011. április 17-én debütált. 

Az HBO a 10. évfordulóra egészen különlegesen ünneplést tervez, és határozott szándékom, hogy a csalódást keltő 8. évad ellenére én is csatlakozzak, és megpróbáljam újraélni azt a lelkesedést, amit a nyolcadik évad közepe előtt minden egyes rész elindításával átéltem. 

A hírek szerint ebben a hónapban mindenféle új tartalmat kapunk majd: kulisszák mögötti felvételeket, új klipeket és előzeteseket, interjút a szereplőkkel...

De ezzel még nincs vége. Az HBO Maxon külön spotlight oldalt is kap majd a sorozat, ahol többek között egy binge-watching maratonos program is várható. Április 10-én indul majd a "MaraThrone" - az HBO arra invitálja a nézőket, hogy darálják le mind a 73 részt, ezzel pedig segítsenek pénzt gyűjteni egy sor jótékonysági szervezetnek. A 10 szervezet, amit az akcióval támogatni szeretnének: a Women for Women International, a World Central Kitchen, a Conservation International, az International Rescue Committee (IRC), a UNICEF, a FilmAid International, a SameYou, a Royal Mencap Society, a National Urban League és a The Trevor Project. 

A hírek szerint a MaraThrone-hoz csatlakozásra invitálják majd a legnagyobb rajongókat és influencereket is afféle extra maratoni csomaggal, ami tovább növeli az élményt, és segít akár új szemszögből vizsgálni a sorozatot. A hírek szerint így lesz egy külön "útvonal", ahol a Sárkányok anyja badass pillanatait emelik ki, lesz egy, ami Arya kalandjait követi végig.


Ezek a hírek első körben a külföldi akciókról szólnak, viszont a beharangozó videó kapott magyar változatot is, így minden remény megvan rá, hogy mi is csatlakozhatunk majd, az HBO Go-nak köszönhetően.




A videó:




Az ünneplés valószínűleg arra is jó lesz, hogy kicsit még a köztudatban tartsa a sorozatot, hiszen az HBO a háttérben gőzerővel dolgozik a spin-offokon is.

A legutóbb 3 spin-off sorozatról érkezett hír: a 9 utazás, a 10.000 hajó és a Bolhavég sorozatok, ezekről ebben a bejegyzésben olvashattok bővebben.

Érkezhet egy animációs spin-off, előtte a Tales of Dunk and Egg spin-offról cikkeztek, azt pedig már tudjuk, hogy jön a House of the Dragonlegutóbb jó néhány szereplő csatlakozott a casthoz



Nincsenek megjegyzések