Breaking News

Újabb Bridgerton szereplőkről hullt le a lepel - Üdvözöljétek őket a 2. évadban!




Aznap, amikor kiderült, Regé-Jean Page nem tér vissza a második évadra, a Deadline lehozott egy hírt, miszerint két újabb szereplő csatlakozott a sorozathoz

A hírt akkor még nem erősítette meg a Netflix, de most ez is megtörtént!

Így összesen már négy új szereplőről beszélhetünk a héten.

Ahogyan már megírtam, és igaznak is bizonyult, Charithra Chandran lesz Edwina, a női főszereplőnk húga, illetve Rupert Young alakítja majd Jacket, aki új szereplő. (Róla ebben a cikkben írtam már kicsit bővebben.)

Shelley Conn alakítja majd Mary Sharmát, akit valamiért Kate anyjaként emlegetnek - de ha követik a könyveket, akkor Mary igazából csak nevelőanyja Kate-nek, Edwinának viszont az igazi. Meglátjuk, ezt így hagyják-e a sorozatban.

Illetve Calam Lynch (Dunkirk, Black Beauty) is csatlakozott a sorozathoz, ő pedig Theo Sharpe lesz. A Deadline leírása szerint Theo egy keményen dolgozó nyomdászsegéd, de nem csupán a munkásosztálybeli, hanem egyben értelmiségi is, aki harcol az egyenlő jogokért. Így tehát ő is új szereplő, és jogosan merülhet fel a kérdés, vajon hogy kerül a képbe - nekem a nyomdász vonalon az első gondolatom Lady Whistledown volt. De az is lehet, hogy a szerelmi szálakon változtatnak kicsit ily módon, és teszik izgalmasabbá Edwina szerelmi életét.


Bejegyzésajánló

 

Nincsenek megjegyzések