Breaking News

Érkezik a legújabb YA Disney kötet - főszerepben a Szörnyeteggel!

Már írtam róla többször, hogy a Manó könyvek belecsapott a Disney YA könyvek világába, legutóbb az Egy új élmény kapcsán.

De ez most a másik Disney sorozat újabb kötete, amiben nem a hercegnőké és a hősöké a főszerep - hanem a főgonoszoké. Az előző kötet Hófehérke Gonosz mostohájáé volt, ami bevallom, engem kevésbé érdekelt, mert nem annyira vagyok a gonoszokért rajongó típus.

Most viszont egy olyan könyv érkezik, ami engem is érdekel: a főszerep ezúttal a Szörnyetegé. Akit persze tekinthetünk villainnek a sztoriban, de ennél azért sokkal színesebb a dolog, hiszen negatív karakterből válik a sztori romantikus főhősévé. Ezt mindenképp olvasnom kell.

Megjelenés: június 28.

Fülszöveg:

Mindenki ismeri az ősi történetet, amelyben a kegyetlen Herceg Szörnyeteggé változik. Aztán megjelenik egy gyönyörű lány, együttérzésével megváltoztatja a rémséget, aki végül bele is szeret, majd boldogan élnek, míg meg nem halnak.
Ám a történeteket, legyenek bár olyan jól ismertek, mint a Szépség és a Szörnyeteg, sokféle módon mesélik. De bármelyik változatot is hallja az ember, egy kérdés mindig megválaszolatlan marad: mitől változott a büszke Herceg a világtól elvonult, morózus Szörnyeteggé?
Íme, egy lehetséges válasz a sok közül, melyeket világszerte mesélnek. Történetünk hiúságról, gőgről, gyűlöletről és kegyetlenségről szól… na és persze: az igaz szerelemről.
Ez a Szépség szerelmének a könyve.

Nincsenek megjegyzések