Breaking News

Újabb Árnyvadász adaptációra számíthatunk?!




Ma megérkezett Cassandra Clare legújabb hírlevele, és igazán izgalmas híreket tartogatott!

Az írónő immáron megkapta mindkét oltását, így szabadon mozoghat, amit rögtön ki is használt: jelenleg Los Angelesben van. 

Az igazán izgalmas viszont a következő mondat a hírlevélből: "Nagyon jól szórakozom és igazán produktív hollywoodi találkozóim voltak, remélem, valamikor majd izgalmas hírekkel szolgálhatok nektek."

Ha Clare Hollywoodban tárgyal, az bizony azt jelenti, valamiféle adaptációkról van szó. A végzet ereklyéi alapján már készült egy film és egy sorozat is, így valószínűleg nem ebből készül majd egy harmadik változat. 
Így nagy eséllyel vagy a folytatásról, azaz a Gonosz fortélyok sorozatról van szó, vagy a Pokoli szerkezetekről, amiről múltkor már amúgy is pletykáltak - utóbbit talán A Bridgerton család hatalmas sikere is segítheti, hiszen az, hogy most ilyen népszerűek lettek a kosztümös filmek-sorozatok, megdobhatná az érdeklődést erre is.

Szóba jöhetne még persze a Magisztérium adaptációja is, viszont Holly Black most nincs Cassie-vel (legalábbis sem a képeken nem szerepel, sem a szövegben nem említi őt), így erre kicsi az esély. Vagy esetleg az új, felnőtt fantasy sorozat, ez viszont még nem jelent meg, így talán egy fokkal kevesebb esély van rá, mint a már amúgy is sikeres Árnyvadász sorozatokról. 

Akárhogy is, izgatottan várom az újabb híreket.


Egyébként kaptunk még néhány fotót Los Angeles-ből, az egyiken például azt láthatjuk, hogy Cassie Leigh Bardugoval is együtt ebédelt az úton.






Nincsenek megjegyzések