Breaking News

Itt a legújabb Sissi sorozat első előzetese - ami jön magyarul is!




Még Németországban sem debütált az Erzsébet királynéről szóló legújabb sorozat, az első előzetese is a napokban jött csak ki.

De már most tudjuk: érkezni fog magyarul is a széria.

A Sorozatwiki információi szerint: 

"(...) Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója jelentette be a hírt, miszerint egy vadonatúj sorozat érkezik hazánkba. A tévétársaság ugyanis megvásárolta az Erzsébet magyar királynéről szóló nagyszabású széria, a Sissi jogait. (...) Hazánkban pedig egy nappal a kinti premier után felkerül szinkronosan az RTL Most+-ra"

A sorozat 6 részes, és részben Magyarországon forgatták - ennek kapcsán egyszer már írtam róla, akkor egy sor portréfotót kaptunk a Sissi-Ferenc József párosról.

A történet hivatalos leírása szerint a sorozat a kissé fiús bajor hercegnőről szól majd, aki Ferenc Józseffel kötött házassága után a bécsi udvarba kerül, és rá kell jönnie, az élete egyáltalán nem olyan, amilyenre számított. Sissinek harcolnia kell a szigorú szabályok és a sokszor akár kegyetlen "rezsimmel" az udvarban, hogy saját elképzelései érvényesülhessenek.

Persze a történetet nekünk, magyaroknak nem nagyon kell bemutatni, ennél jóval részletesebben ismerjük - igaz, a rettentő sikeres Romy Schneider feldolgozás miatt talán némileg romantizáltabb kép él a fejekben Sissi életéről, mint amilyen a valóság volt.

Sissi szerepében Dominique Devenport lesz látható, Ferenc Józsefet pedig Jannik Schümann alakítja.


Az első előzetes, angol felirattal:




Ez alapján azt mondanám, annyira talán nem veszik habos-babosra a sztorit, mint a klasszikus Romy Schneider változatban, de azért így is eléggé romantizáltnak tűnik a feldolgozás. 

Mit szóltok? Nektek hogy tetszik?

Nincsenek megjegyzések