Breaking News

Filmes borítóval is érkezik magyarul a Milyen lesz a búcsú után?

Már megírtam, hogy film készül Jennifer E. Smith Milyen lesz a búcsú után? című regényéből, amiből lassan nagy eséllyel egyre többet láthatunk.

Most mindenesetre egy biztos hírünk már van: a Maximnál érkezik filmes borítóval a kötet, és már meg is nézhetjük a borítót!

Bejegyzésajánló
A filmes fülszöveg:

A Netflixen elérhető egy újabb könyvadaptáció, amely Jennifer E. Smith fiataloknak szóló szerelmi története, a Milyen lesz a búcsú után? című regény alapján készült. A film főszerepeit Jordan Fisher és Talia Rayder játsszák.
Ők alakítják a romantikus vígjáték középpontjában álló Claire-t és Aidant, akik miután megegyeztek, hogy még a főiskola előtt szakítanak, utolsó közös estéjükön felidézik kapcsolatuk minden egyes fontos pillanatát, jelentős eseményét, hátha találnak valamit a múltjukban, ami meghatározza a jövőjüket. Az epikus randi ismerős helyszínekre és váratlan helyekre vezeti őket, és ahogy közeledik a reggel, egyre nehezebbnek találják a megállapodás teljesítését.
A történet vicces és szívszorító egyszerre, hűen ábrázolja az első szerelem fájdalmas tökéletességének minden részletét.

Nincsenek megjegyzések