Breaking News

Itt az első beharangozó videó a Hunger Games spin-off Énekesmadarak és kígyók balladája filmhez!
Egy részletet már mutattam belőle, hiszen a CinemaConon már levetítették, egy fotó pedig felkerült róla, de most már végre hivatalosan is megmutatta a Lionsgate a Hunger Games előzményfilm, az Énekesmadarak és kígyók balladája első teaserét!

No azért nem rendes előzetesre kell még gondolni, hiszen a forgatás még el sem kezdődött, a két főszereplőről is csak az elmúlt hetekben rántották le a leplet. 

Egy animált kedvcsinálóval készültek, ami a könyv borítóját idézi meg, némi extrával. A jeges szimbolika egyaránt utalhat a franchise felélesztésére és - természetesen - Snow elnökre. 

Korábban már kiderült, hogy a Hunger Games előzményfilm, az Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 17-én kerülhet a mozikba!

A film főszereplői Tom Blyth (Robin Hood, Az aranykor) és Rachel Zegler (West Side Story) lesznek. 

A rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta.

Bejegyzésajánló


A friss beharangozó:
A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.Nincsenek megjegyzések