Breaking News

Itt a romantikus YA adaptáció, a Milyen lesz a búcsú után? első előzetese!




Már megírtam, hogy film készül Jennifer E. Smith Milyen lesz a búcsú után? című regényéből, amiből lassan nagy eséllyel egyre többet láthatunk.

Ma pedig a Netflix végre megosztotta az első előzetest is hozzá - rögtön magyar felirattal!

Ráadásul az is kiderült, hogy a premier július 6-án lesz!


Bejegyzésajánló

Az előzetes:




A film hivatalos leírása:

Miután megegyeztek, hogy szakítanak az egyetem előtt, Clare (Talia Ryder) és Aidan (Jordan Fisher) együtt töltik utolsó estéjüket párként. Miközben végigkövetik kapcsolatuk lépéseit az első köszönéstől és csóktól az első vitájukig, egyre közelebb kerülnek ahhoz a ponthoz, amikor el kell dönteniük – együtt maradnak vagy örökre búcsút intenek? A Jennifer E. Smith sikerkönyve alapján készült Milyen lesz a búcsú után? egy elbűvölő romantikus vígjáték a népszerű A fiúknak-sorozat producereitől.


A könyv fülszövege:

A Netflixen elérhető egy újabb könyvadaptáció, amely Jennifer E. Smith fiataloknak szóló szerelmi története, a Milyen lesz a búcsú után? című regény alapján készült. A film főszerepeit Jordan Fisher és Talia Rayder játsszák.
Ők alakítják a romantikus vígjáték középpontjában álló Claire-t és Aidant, akik miután megegyeztek, hogy még a főiskola előtt szakítanak, utolsó közös estéjükön felidézik kapcsolatuk minden egyes fontos pillanatát, jelentős eseményét, hátha találnak valamit a múltjukban, ami meghatározza a jövőjüket. Az epikus randi ismerős helyszínekre és váratlan helyekre vezeti őket, és ahogy közeledik a reggel, egyre nehezebbnek találják a megállapodás teljesítését.
A történet vicces és szívszorító egyszerre, hűen ábrázolja az első szerelem fájdalmas tökéletességének minden részletét.

Nincsenek megjegyzések