Breaking News

Új fotók érkeztek a Dakota Johnson főszereplésével készült Meggyőző érvek adaptációból

Már többször írtam róla, hogy a Netflix új adaptációt készít Jane Austen Meggyőző érvek című regényéből, amit azzal futtattak, hogy "modern" adaptáció lesz.

A fotók alapján ez nem azt jelenti, hogy teljesen modern környezetbe pakolják a történetet, ez nagyon is kosztümös film lesz. Viszont ránézésre eléggé szabadon kezelik benne azt, hogy mennyire hitelesek a kosztümök. 

Lemaradóknak: Anne Elliot szerepében A szürke ötven árnyalata sztárját Dakota Johnsont láthatjuk majd, Mr. Elliot pedig a Crazy Rich Asians főszereplő Henry Goldingot, Wentworth szerepét pedig Cosmo Jarvis (Lady Macbeth) kapta.

Egy adag hivatalos jelenetfotót már kaptunk még tavaly, illetve hoztam nektek forgatási fotókat is. Most két újabb jelenetfotót kaptunk, illetve kiderült a premierdátum is: július 15-én debütál az adaptáció a Netflixen.Az új fotók:


A történet:

Anne Elliot huszonhét éves korára már beletörődött, hogy körülményei a vénlányok sorsára kárhoztatják. Annak idején családja és barátai lebeszélték arról, hogy egy bizonytalan jövőjű, összeköttetések híján csak saját tehetségére utalt fiatal tengerésztiszt felesége legyen. Az egykori szerelmesek nyolc év után találkoznak ismét, véletlenül. Wentworth kapitány azóta fényes pályát futott be, meggazdagodott, s most, hogy a napóleoni háborúk befejeződtek, le akar telepedni, családot alapítani. Leendő feleségével szemben mindössze egy követelményt támaszt: bárki lehet – csak Anne Elliot nem…

A Meggyõzõ érvek nem pusztán az utolsó, hanem a legérettebb és számtalan kritikusa és olvasója által a legjobbnak tartott Austen-regény.

Nincsenek megjegyzések