Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Görögországban tölti a nyarat az újabb YA romantikus könyv főszereplője

Tegye fel a kezét, aki imádta a Négyen egy gatyában görög nyaralós szálát! *csápol*

Így pedig most nagy örömmel jelentem, érkezik egy cuki romantikus YA, ami... dobpergés... görög nyaralós! 

A szerző Jenna Evans Welch, akit amúgy is a nyaralós YA regényeiről ismerhetünk - az egyikből ráadásul most jött a Netflix adaptáció.
 




A Líra szerint a megjelenés július 14-re várható.


Fülszöveg:

Livnek nincsenek szép emlékei az apjáról, ami érthető, hiszen a férfi visszatért Görögországba, amikor ő még csak nyolcéves volt. Amire viszont emlékszik: a mítoszok és Atlantisz elveszett városa iránti szenvedélyük. Ezért amikor váratlanul kap egy képeslapot, amelyben az apja értesíti, hogy a National Geographic számára dokumentumfilmet forgat Atlantiszról, és egyben meghívja magához Görögországba, hogy ebben segédkezzen neki, Liv igent mond a lehetőségre. Aztán megérkezik a gyönyörű Szantorini szigetére, és azzal szembesül, hogy nem is olyan egyszerű feldolgoznia a helyzetet. Hosszú évek után először találkoznak az apjával, ezért rengeteg kérdés és megannyi érzelem tör a felszínre. Ráadásul Liv azt sem szeretné, hogy Theo, az operatőr, aki apjának lelkes tanítványa, tanúja legyen a küzdelmének.
Mediterrán életszemléletével Theo segít Livnek, hogy elmerüljön mindabban, amit Szantorini kínál: a káprázatos naplementékben, a türkizkék vízben, a barlanglakásokban és a finom ételekben. Ahogy egyre jobban élvezi Theo társaságát, és az apjával is közelebb kerülnek egymáshoz, Liv lassan ráébred, hogy az apja talán nem is Atlantisz miatt hívta meg Görögországba.

Nincsenek megjegyzések