Breaking News

Sam Heughan a Tüskék és rózsák udvara tévésorozatban?




Őszinte leszek: a címben olvasható ötlet, vagyis hogy Sam Heughan, az Outlander sorozat Jamie-je szerepelhetne a Tüskék és rózsák udvara sorozatban, fel sem merült bennem. 

Viszont most szembejött velem egy videó, de mielőtt abba belemásznánk, kezdjük az elején!

Sarah J. Maas minden bizonnyal rajongója Samnek, az ő és Henry Cavill neve meg is jelenik a Tüskék és rózsák udvara köszönetnyilvánításában.  Idézem:

Örök hálám és szeretetem illeti Susan Dennardot, Jaeger másodpilótámat és lelki társamat: az vagy nekem, aki Leonardo Raphaelnek, Gus Shawnnak, Blake Adamnek, Scott Stilesnak, Aragorn Legolasnak, Iseult Safinek, Schmidt Jenkónak, Senneth Kirának, Elsa Annának, Sailor Jupiter (vagy Luna!) Sailor Moon-nak, Moss Roynak, Martin Seannak, Alán Grant lan Makóimnak, Brennan Dale-nek és Esqueleto Nachónak. Nem tudom, mihez kezdenék nélküled. Vagy a tréfáink nélkül, amiket csak mi értünk. A barátságunk a szó szoros értelmében epikus, és biztos vagyok benne, hogy meg volt írva a csillagokban. (A dinoszauruszok előtt ezer évvel. Megjósolták.) Ld. még: Imhotep, Tiny Cups For Tiny Hands, Ohhhh you do??, Cryssals, Henry Cavill, Sam Heughan, Claaaassic Peg és minden a Nacho Libre-től. Éljen soká Sarusan!


Arról pedig már írtam, hogy a sorozaton az a Ron Moore dolgozik, aki az Outlander sorozat atyja is!

Bejegyzésajánló


Ez a két dolog felreppentette a pletykát, hogy esetleg Sam Heughan is szerepelhet a Tüskék és rózsák udvara sorozatban. Abban már megoszlanak a vélemények, hogy kit alakíthatna: a legtöbben Lucien vagy Tamlin szerepében látnák szívesen, de az ötletek között szerepel Rhys, Eris és Hybern is.





Egy friss interjúban meg is kérdezték a dologról, és elég diplomatikus választ adott, ez alapján én azt mondanám, idáig még nem jutottak a castinggal, mindenesetre nem zárkózott el az ötlettől.

@marieclaire_au That’s suspicious. That’s weird. Yes, our Features Editor @Bree Player asked Outlander star Sam Heughan about the rumours he will be in the TV series adaptation of ACOTAR and his reply was very intriguing. #samheughan #acotar #acotarseries #sarahjmaas #acourtofthornsandroses #outlander ♬ original sound - m ✿



Mit gondoltok?
Ti szívesen látnátok a sorozatban? És ha igen, kinek a szerepében?

Nincsenek megjegyzések