Breaking News

A premier előtt egy héttel újabb előzetes érkezett a Jók és Rosszak Iskolája filmhez - már magyar felirattal is nézhető!

A Jók és Rosszak Iskolája kapcsán már jó néhány jelenetfotót és előzetest is kaptunk, legutóbb ezt, illetve a TUDUM eseményen egy teljes jelenetet is megosztottak.

A jövő heti premier előtt pedig most egy új előzetest is megosztottak.


A filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Charlize Theron és Kerry Washington, Michelle Yeoh, Ben Kingsley vagy a mostanában az Árnyék és csont miatt nagyon népszerű Kit Young.

A premier október 21-én lesz a Netflixen.


Az új előzetes:
A film hivatalos Netflix leírása:

Üdvözlet a Hősök és gonoszok iskolájában, ahol minden nagy tündérmese kezdődik... A Paul Feig által rendezett Hősök és gonoszok iskolája Sophie-t és Agathát követi nyomon, akik legjobb barátnők, de egy modern tündérmese két ellentétes oldalán találják magukat, amikor az élet egy elvarázsolt iskolába sodorja őket, ahol fiatal hősöket és gonoszokat képeznek ki, hogy ne boruljon fel a jó és a rossz egyensúlya. A nemzetközileg sikeres könyvsorozaton alapuló Hősök és gonoszok iskolája című sorozat Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso és Sofia Wylie főszereplésével idén szeptemberben érkezik a Netflix műsorára.


Bejegyzésajánló


Nincsenek megjegyzések