Breaking News

A fantasyk után újra romantikus sztori érkezik Jennifer L. Armentrouttól

Habár Jennifer L. Armentroutot elsősorban a fantasy és esetleg sci-fi szálas, de mindenképpen természetfeletti könyveiről ismerhetjük, van contemporary romantikus sorozata is. 

A Wait for You újabb könyve, a Mindörökké veled hamarosan megjelenik magyarul!

A magyar borító:

Fülszöveg:

Két szabad lélek azon kapja magát, hogy egy egyéjszakás kaland után teljesen megváltozik az életük…
Az ember egyszerűen hisz bizonyos dolgokban, még akkor is, ha addig sosem tapasztalta meg. Stephanie esetében a szerelem is ezek közé tartozik.
Kell lennie. Valahol. Előbb-utóbb. Eközben ő egy MMA-sportközpontban kezd dolgozni, és perzselő kalandba bonyolódik olyan egyéjszakás pasikkal, mint például Nick. Majd egy titok közelebb hozza őket egymáshoz, és Steph szeme előtt feltárul egy olyan jövő, amiről nem is gondolta volna, hogy vágyik rá – amíg egy tragédia darabokra nem töri.

Nick magabiztos fellépése mögött olyan múlt rejlik, amiről jobb, ha senki sem tud. Egy elsöprő találkozás Stephfel ezt teljesen megváltoztatja.
Amilyen gyorsan lebontja a saját falait, amelyek az elköteleződéstől védték őt, a lány olyan gyorsan építi őket újra, hogy a fájdalmat – valamint Nicket– kiszorítsa. Azonban Nick képtelen csak úgy elsétálni, amikor Steph az első és egyetlen, aki miatt képes lenne örökké maradni.

A #1 New York Times bestsellerszerző Jennifer L. Armentrout ellenállhatatlanul szexi sorozatának új kötete.

Hagyd, hogy elraboljon!

Nincsenek megjegyzések