Breaking News

Jön magyarul a Velünk véget ér folytatása, a Velünk kezdődik - itt a magyar borító és fülszöveg!

Ahogyan arról tavaly már írtam, bár a Velünk véget ér alapvetően önálló történetnek íródott, Colleen Hoover végül úgy döntött, megírja a folytatást is. Ezt sok rajongó kérte is korábban, Atlas miatt, ráadásul a megjelenés óta hatalmas utat járt be a könyv, és a nagy TikTok siker is hozzájárulhatott a döntéshez. 

A Velünk kezdődik pedig hamarosan érkezik magyarul is! 

A borító:

A fülszöveg:

Mielőtt véget ért, Atlasszal kezdődött el.
Lily és a volt férje, Ryle éppen csak beleszokik a közös gyerekfelügyelet ritmusába, amikor Lily hirtelen újra összefut első szerelmével, Atlasszal.
A csaknem két külön töltött év után Lily fellelkesül, hogy az idő most az egyszer az ő javukra játszik, és azonnal igent mond, amikor Atlas randevúra hívja.

Ám lelkesedését csírájában fojtja el a gondolat, hogy noha többé nem házasok, Ryle azért nagyon is része az életének, és gyűlölni fogja Atlas Corrigant, amiért jelen van a volt felesége és a kislánya életében.

A Velünk kezdődik ott veszi fel a fonalat, ahol a „lebilincselő, lüktető” bestseller, a Velünk véget ér elejtette azt. Egyre több részletre derül fény Atlas múltjából, és követhetjük a volt férjével hadakozó, közben pedig ismét az igaz szerelem lehetőségébe kapaszkodó Lilyt, mindezt olyan romantikával átitatva, amire csak Colleen Hoover képes.
Az év legjobban várt folytatása!

Hagyd, hogy elrabolja a szívedet!

Nincsenek megjegyzések